Wpis z mikrobloga

#napierala Na tagu jest dużo mizantropów. Trolli którzy dla beki albo szczerze nienawidzą doktorka. Ja osobiście wolałbym żeby Piter był z nami "on the joke". Wyobraźcie sobie sytuacje gdy nie robi hajd juzer from czannel, a wchodzi z interakcje z trollami, a nawet buduje swój kanał przez wyświetlenia. My mamy bekę z jego dram, a on ma swoją dopaminę z wzrostu kanału. Może proszę za wiele (żeby nauczył się żartować sam z siebie), ale chciałbym żeby zaakceptował swój status jako lolcow środowiska - może na tym tylko zyskać.
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

“polscy katonacyozyeby nie potrafią trolowac nawet, francuscy trole są lepsi od was bardziej wykształceni NIE? no. dobra hajd juzer from czanel oo klik.”
  • Odpowiedz
@Rustleman: Ja uważam, że z Napierały można się czasem pośmiać, ale jego podnóżek to tylko wnerwia. On z kolei nie mówi nic ciekawego ani śmiesznego, gdzie Napierała czasami powie coś ciekawego o historii albo zrobi z siebie takiego kretyna w teatrum illuminatum, że można się czasem pośmiać.
  • Odpowiedz
Ja osobiście wolałbym żeby Piter był z nami "on the joke". Wyobraźcie sobie sytuacje gdy nie robi hajd juzer from czannel, a wchodzi z interakcje z trollami, a nawet buduje swój kanał przez wyświetlenia

@Rustleman: tylko, ze caly urok napieraly polega na tym, ze on traktuje wszystko smiertelnie powaznie jak tiger bonzo, gdyby tak nie bylo to przestałby być smieszny
  • Odpowiedz