Aktywne Wpisy

Fizyk_Dawid_Pasieka +181
#gospodarka #polska #uniaeuropejska
Polska podwoiła PKB na mieszkańca od czasu dołączenia do UE, zbliżając się do średniej europejskiej.
Polska podwoiła PKB na mieszkańca od czasu dołączenia do UE, zbliżając się do średniej europejskiej.
źródło: 1000044173
Pobierz
Pytanie rynkowe: za ile byście wystawili taki zestaw na sprzedaż? Switch jest 1. generacji.
#nintendoswitch #switch #nintendo
#nintendoswitch #switch #nintendo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

● PREMIERA | YouTube / Odysee ▶ Raport z Akcji | PO ZNIKNIĘCIU KANAŁU KRZYCHA, shoty z live 19/01/2024
● PREMIERA | YouTube / Odysee ▶ Włóczykij w Azji | shoty z live 19/01/2024
⭐️ kanał KamboShoty to archiwum shotów różnych autorów dotyczących kambodżańskiego uniwersum, czyli polskich youtuberów w Kambodży i nie tylko;
⭐️ jeśli chcesz się dowiedzieć więcej o kambodżańskim uniwersum to polecam do przeczytania szybki przewodnik na Reddicie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
⭐️ KamboShoty znajdziesz na YouTube oraz Odysee kanały SHOTY, #SHORTS, PRZEWODNIK, LIVE, MUSIC, DAILY, zaś listę wszystkich powiązanych stron znajdziesz tutaj;
⭐️ jeśli jesteś zainteresowany założeniem konta na Odysee, możesz wspomóc KamboShoty korzystając z tego linka ▶ https://odysee.com/$/invite/@KamboShoty:a
▶ #kamboshoty ◀ | #wloczykijwazji #raportzpanstwasrodka #raportzakcji #adammachaj #anks #autostopemnakoniecswiata #pater #michalpater
źródło: 20012024
Pobierz● #111 KamboDaily | JEST I ON
● #112 KamboDaily | KIERUNEK BATTAMBANG
● #113 KamboDaily | PSZCZELARSTWO
● #114 KamboDaily | PĘDZIMY BIMBER
jeśli jesteś niecierpliwy, wszystkie odcinki są już dostępne na Odysee
źródło: kambodaily20012024
PobierzW mojej opinii Krystyna Pawłowicz i jej niedorzeczny mąż wchodzą w prędkość nadświetlną w dążeniu do tytułu zidiocenia sezonu. Myślałem, że takie osobniki są niemożliwe do znalezienia, a jednak się myliłem. Jak łysy będzie wysyłał Srejle do szkoły podstawowej (bo w takiej uczy się podstaw geografii, matematyki, biologii i języków obcych) to niech zapisze