Aktywne Wpisy

SystemHalted2_0 +378

dream_big +4
Dlaczego mężczyźni chcą mieć dzieci? Tym bardziej w tych niestabilnych czasach obecnie gdzie miliarderzy są wściekli, że nie produkuje się nowych niewolników do ich fabryk jak m.in. Elon Musk kiedyś wspomniał.
Po co brać czujące stworzenie na ten świat gdzie tak ciężko jest nam obecnie żyć? Ja się pytam. Mimo to wielu mężczyzn na aplikacjach randkowych dają, że chcą kiedyś mieć. Kobieta bierze i tak większość obowiązków co może dla nich być
Po co brać czujące stworzenie na ten świat gdzie tak ciężko jest nam obecnie żyć? Ja się pytam. Mimo to wielu mężczyzn na aplikacjach randkowych dają, że chcą kiedyś mieć. Kobieta bierze i tak większość obowiązków co może dla nich być

Na cholere te starania, skoro matka i tak ci powie że nie jesteś samcem alfą więc jesteś bezwartościowy?
Co, że mam zadbać jedynie o siebie i zapomnieć o rodzicach bo liczą się moje przyjemności?
Matka nie ma żadnego wpływu, żadnego, to szczęście mieć taką matkę, nie ma co, powinienem być wdzięczny.
Dewotka z egoizmu, niszczyciel słabych z powołania natury.
#przegryw #depresja #blackpill #psychologia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ja p------e te mikrobaity są coraz bardziej głupie. Czy akceptujący te wysrywy mają dodatkowy chromosom?
Najgorzej jak matka mówi ci że nie masz skibidi gyatt rizzu i przez to jesteś bezwartościowy, a ojciec przezywa cię "sussy baka". I po co to wszystko?
To co ci się roi w głowie jest subiektywne i nieprawdziwe. Tyle troli ostatnio na tym wykopie, że moderacja nie reaguje...
@AndrzejBabinicz:
Rodzice są najważniejsi dla dziecka, czy tego chcesz czy nie, a jeżeli doprowadzili do sytuacji że dorosłe dziecko jest zaburzone psychiczne, to tym bardziej ich wpływ jest większy, bo nie
Komentarz usunięty przez moderatora