Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Na cholere te starania, skoro matka i tak ci powie że nie jesteś samcem alfą więc jesteś bezwartościowy?
Co, że mam zadbać jedynie o siebie i zapomnieć o rodzicach bo liczą się moje przyjemności?
Matka nie ma żadnego wpływu, żadnego, to szczęście mieć taką matkę, nie ma co, powinienem być wdzięczny.
Dewotka z egoizmu, niszczyciel słabych z powołania natury.

#przegryw #depresja #blackpill #psychologia

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Chłop jest uzależniony od maleńkości od kobiecej aprobaty. Każdego tresują, żeby najpierw spełniał oczekiwania matki, potem żony. I to siedzi w psychice tak głęboko, że z-----------e na świnię jest ich sensem życia.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

matka i tak ci powie że nie jesteś samcem alfą

Ja p------e te mikrobaity są coraz bardziej głupie. Czy akceptujący te wysrywy mają dodatkowy chromosom?
Najgorzej jak matka mówi ci że nie masz skibidi gyatt rizzu i przez to jesteś bezwartościowy, a ojciec przezywa cię "sussy baka". I po co to wszystko?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @JustTheDude:
To co ci się roi w głowie jest subiektywne i nieprawdziwe. Tyle troli ostatnio na tym wykopie, że moderacja nie reaguje...

@AndrzejBabinicz:
Rodzice są najważniejsi dla dziecka, czy tego chcesz czy nie, a jeżeli doprowadzili do sytuacji że dorosłe dziecko jest zaburzone psychiczne, to tym bardziej ich wpływ jest większy, bo nie
  • Odpowiedz