Wpis z mikrobloga

@Gours: głosowałem na konfe, nie lubie Bosaka od zawsze, w-----a mnie tym ciągłym bronieniem PISu. Umówmy się, rządy PO były bardzo bardzo złe, państwo się zadłużało, ludzie byli biedni, ale był jakiś tam wzrost gospodarczy, który PIS przeżarł i rozdał powodujac olbrzymią inflacje, do tego wszystkie ich olbrzymie afery i nepotyzm, Krzysiu stawia ich na równo, a nie ma znaku równości pomiędzy tymi imbecylami z PISu a rządami PO. PIS
  • Odpowiedz
@Gours: jestem ciekaw czy doczekam chwili kiedy ten pajac w koncu wypowie sie negatywnie o psiowcach. pytanie do was konfiarze #konfederacja co to znowu za szachy 5d w wykonaniu krzysia a moze on lize rowka jarkowi bo po prostu zadowoli sie byciem jego podnozkiem, juz mu sie nie chce wywracac stolika? odpowiedzcie prosze
  • Odpowiedz
głosowałem na konfe, nie lubie Bosaka od zawsze, w-----a mnie tym ciągłym bronieniem PISu

@Godir17: Mordeczko, a widziałeś, na przykład, ostatnią wypowiedź Krystiana Kamińskiego, który jest z "Wolność i Niepodległość" (więc nie Narodowców), dla Telewizji Republika w związku z tym, że ich kamera nagrała, że Sienkiewicz na sali plenarnej miał jakiś przedmiot w folii? Kamiński zasugerował, zgodnie z narracją i tezą "dziennikarza" Boreckiego, że tam musiały być n-------i. Konfa już
  • Odpowiedz
@FuckYouTony: nie, to nie jest wsadzanie niczego w dupę pisowi ani po, ani nikomu. Obrali kuriozalna taktykę opozycji do wszystkiego, nawet tych działań które są potrzebne, czyli uwalenia PiSu.
  • Odpowiedz