Wpis z mikrobloga

@Simfecstio: jak masz do dyspozycji 1.5k to lepiej nic nie kupuj - to jest budżet poniżej sensownych Chińczyków. Proponuję dozbieraj do czegoś ok a w międzyczasie trenuj na mechanicznych
  • Odpowiedz
  • 0
@xyzak ale ja nie kupuje do swojej broni tylko do państwowej xd zmienia mi etat i w ogóle przestanę strzelać. Dlatego mówię że jeszcze mógłbym kupić jakbym miał własny karabinek
  • Odpowiedz
  • 0
@Polinik @Simfecstio

do tego tylko pierwszy plan, na blisko siatka malutka a na zoomie ladnie widac, kupilem dobie chinola do x25 z sfp i zaluje, bo na 100m i tak wale na 10-12 a jak zmieniam na 20 to juz musze myslec nad poprawkami.

@Podstarzaly_Mandalorianin na szpej pewnie wiecej kasy wydal a na montaz juz mu zabraklo
( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Simfecstio: poszukaj używek, złożysz na luzie taki zestaw
koli - vortex crossfire to minimum (500-600 pln) ewentualnie holosun 403
powiekszalnik - tylko holosun hm3x - znajdziesz za 800-900 myśle, lepszy od tego taniego vortexa (wiekszy eyerelief i lepszy montaż).
Ewentualnie vortex MICRO 3x ale on jest droższy

O czym warto pamiętać - kupując vortexa masz nieograniczoną gwarancje - jak sie z----e to odsyłasz do kolby i wymieniają ci
  • Odpowiedz
  • 0
@jozef-dzierzynski: Pytanko, a jakiś model z kolimatorem montowanym tak jak Holsun? W sensie, ja go będę za każdym razem zdejmował na czas magazynowania. Pewno na szynie sobie narysuje jak byl montowany albo jakos zaznaczę abym zawsze montował w tym samym miejscu.
  • Odpowiedz
  • 0
@jozef-dzierzynski: bardzo dziękuję. Typek używał na asg w sumie xd Na grocie sie spisze? Tam odrzut mały jest bo ta pływająca lufa. Kurde, jakas gowno plytka tyle pieniedzy :p Nie ma jakiegoś zamiennika? ;) I gdzies blizej? Bo jeżeli to bede potrzebował na 2 lutego xd
  • Odpowiedz
Na grocie sie spisze?

@Simfecstio: miałem na 223 i 9x19, działało. Jak sie popsuje to masz tą gwarancje vortexa. Tylko kropka będzie troche wyżej niż masz przyrządy (jak na zdjęciu, po lewej) i nie możesz go szybko zdemontować (trzeba odkręcać) więc to są pewne minusy. W tym budżecie i z powiększalnikiem nie masz dużego wyboru poza tym, zostają ci jakieś chińskie wynalazki. Vortex i holosun oczywiście tez są chińskie ale już
j.....i - >Na grocie sie spisze?

@Simfecstio: miałem na 223 i 9x19, działało. Jak si...

źródło: Lower-1-3-Co-Witness-Web

Pobierz
  • Odpowiedz