Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@daeun: pierwsze słyszę żeby to był memiczny sklep, prędzej już alma jako delikatesy dla bogoli reklamowane w rodzince.pl. Piotr i Paweł to imo był zwykły sklep z wyższymi cenami, ale nadal akceptowalnymi nawet dla takiego studenciaka zwyklaka którym wtedy byłem.
  • Odpowiedz
Przecież to jest dałen, typ który pisze baity od kilku lat. Co za banda amatorów w ogóle weszła w dyskusje xD
  • Odpowiedz
@daeun: Dokładnie. Jak wielcy zwolennicy wpychania Polski do wojny sami nie pojadą na front i poczują jak to jest żyć w piekle w okopie to nie przekonają się że gadają głupoty. Na wojnie zginęło już ponad 500 tys. żołnierzy Ukraińskich a większość Ukraińców uciekło z kraju bo nie chcą umierać za swój kraj. Taka prawda.
  • Odpowiedz
  • 0
@Aik32fr45yd Jesteś debilem. W moim interesie jest żeby Ukraina wygrała bo dzięki temu nie będę się musiał ją i moje dzieci n---------ć z ruskimi pod Warszawą.
  • Odpowiedz
@Korax: W interesie Polski jest koniec wojny na zasadzie porozumienia obu stron tak, aby Ukraińcy wrócili na Ukrainę, odbudowywali swój kraj.
@Korax Zwycięstwo Ukrainy będzie dopiero wtedy jak dojdą pod Moskwę na co się obecnie nie zanosi. Więc żeby wojna się skończyła potrzebne są pertraktacje obu stron. Tyle i aż tyle
  • Odpowiedz
  • 0
@Aik32fr45yd Zwycięstwo Ukrainy to wycofanie się Rosjan z Donbasu. Gdyby odbili Krym to by było oszałamiajace zwycięstwo ale trzeba być realistami. Więc nie wiem czemu p--------z o marszu na Moskwę (Chic się domyślam).
W interesie Polski jest porażka rosji i wojna aż do tego punktu. Negocjacje i ustępstwa to tylko odroczenie kolejnej wojny. Identycznie jak z zajęciem Zaolzia przez Hitlera i dołaczeniem Austrii .
  • Odpowiedz