Aktywne Wpisy

Lardor +102
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Teuvo +41
pojechałem 'na szybko' do sklepu niedaleko kupić filtry do auta 'przed korkami' żeby mieć już i z głowy
wyszlo tak, że 4 razy stałem na przejeździe kolejowym, nie miałem gdzie zaparkować, w sklepie filtry się skończyły i i tak będę musiał jechać jeszcze raz jutro albo w poniedziałek
na całą operacje straciłem równo godzinę żeby pojechać do sklepu oddalonego o 1800 metrów przed tzw. godzinami szczytu i nic nie kupić
kocham życie
wyszlo tak, że 4 razy stałem na przejeździe kolejowym, nie miałem gdzie zaparkować, w sklepie filtry się skończyły i i tak będę musiał jechać jeszcze raz jutro albo w poniedziałek
na całą operacje straciłem równo godzinę żeby pojechać do sklepu oddalonego o 1800 metrów przed tzw. godzinami szczytu i nic nie kupić
kocham życie

Wiem, że piszą że obsługuje #ios, ale często opis sobie, a rzeczywistość sobie.
Ewentualnie czy ma ktoś do polecenia jakiś inny interfejs który z iOS zadziała na pewno. Chodzi tylko o odczyt i wykasowanie błędów, żadnej zaawansowanej diagnostyki. Pacjent to Giulietta.
#obd #obd2 #diagnostyka #diagnostykasamochodowa #motoryzacja #samochody #alfaromeo
źródło: Zrzut ekranu 2024-01-15 o 18.31.43
Pobierzźródło: open-eye-crying-laughing-emoji
Pobierzaplikacja:
https://apps.apple.com/us/app/car-scanner-elm-obd2/id1259933623?platform=iphone
polecane:
The app requires a Wi-Fi or or Bluetooth 4.0 (Bluetooth LE) OBD2 ELM327 compatible adapter (device) to work. ELM327 devices plugs into the diagnostics socket in the car ang gives your phone access to car diagnostics.
Recommended