Aktywne Wpisy
mirko_anonim +57
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem facetem po 30tce. Mam narzeczoną tez po 30tce z którą jestem od jakiś 8 lat, od 7 lat mieszkamy ze sobą. Zaczyna pojawiać się kwestia dzieci. Zawsze miałem w głowie, że chce mieć dzieci ale to "kiedyś", "nie teraz". No ale czas leci i różowa naciska, że to już pora. Wcześniej też miała takie podejście, że "kiedyś". Nawet bardzo pilnowała antykoncepcji i tak dalej. Ale jak widzę dzieci
Jestem facetem po 30tce. Mam narzeczoną tez po 30tce z którą jestem od jakiś 8 lat, od 7 lat mieszkamy ze sobą. Zaczyna pojawiać się kwestia dzieci. Zawsze miałem w głowie, że chce mieć dzieci ale to "kiedyś", "nie teraz". No ale czas leci i różowa naciska, że to już pora. Wcześniej też miała takie podejście, że "kiedyś". Nawet bardzo pilnowała antykoncepcji i tak dalej. Ale jak widzę dzieci
konserwix +114
#ukraina #rosja #wojna
@niegwynebleid: A-50 na 100 proc. zestrzelony. Ten sam rus kanał telegramu (fighterbomber) wcześniej to potwierdził. On jest bardzo wiarygodny.
@Thorkill: "eksperci" się jeszcze kłócą przez kogo ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Hieronim_Berelek: Przez kogo moim zdaniem nie ma wątpliwości. Pytanie numer 1 brzmi teraz: - jak (czym) został przez Ukraińców zestrzelony?
edit.
F-16/Su-27 z Meteor?
@XanderPLXE: Nie, to nie friendly-fire. Te samoloty latały po niemal tych samych (podobnych kółkach) nad Morzem Azowskim praktycznie od 1,5 roku. Możliwość że Rosjanie je niby nagle pomylili z ukraińskimi jest praktycznie żadna.
To wystarczy, że jakaś inna ekipa, np. z terenów okupowanych po relokacji systemu na chwilę włączyła radar by pingnąć okolicę czy nic nie leci, trafili na samoloty i wywalili rakiety w nie bez większego zastanowienia. Ruskie systemy IFF są #!$%@? ¯\(ツ)/¯
Ruscy