Aktywne Wpisy

max-stropek +48
Cześć Wykopowicze,
jestem tata dwóch córek i razem z żoną staramy się stworzyć dla nich dobre, bezpieczne dzieciństwo.
Założyłem zrzutkę na Toyotę Corollę – niezawodne auto, dzięki któremu moglibyśmy podróżować razem po Polsce i spędzać więcej czasu jako rodzina.
Jeśli ktoś z Was może dorzucić choćby symboliczną złotówkę – będę ogromnie wdzięczny.
Każde wsparcie się liczy 🙏
jestem tata dwóch córek i razem z żoną staramy się stworzyć dla nich dobre, bezpieczne dzieciństwo.
Założyłem zrzutkę na Toyotę Corollę – niezawodne auto, dzięki któremu moglibyśmy podróżować razem po Polsce i spędzać więcej czasu jako rodzina.
Jeśli ktoś z Was może dorzucić choćby symboliczną złotówkę – będę ogromnie wdzięczny.
Każde wsparcie się liczy 🙏

jarzynka +98
#modameska Pamiętajcie!
źródło: Zrzut ekranu 2025-06-21 192228
Pobierz

Jestes singlem czy masz zalozona rodzine?
Jeszcze troche takich rozmkmin i za rok, dwa bedzie weselicho jak sie tylko jakas gabrielo-podobna istota pojawi.
- brzydki ryj
- za niski
- bo brak brody
- bo nie bogaty
- bo ona nie dziewica
Dopisze do listy "niekompatybilna dusza"
Poza tym dogadywanie się to najłatwiej z podobnymi ludźmi w podobnej sytuacji życiowej, którzy Ciebie zrozumieją i sam ich zrozumiesz bez większej empatii- najłatwiej dogadać się z towarzyszami w niedoli.
Jeżeli chodzi o relacja damsko męskie to pierwsze wrażenie- czyli instynkty. Facet wyrucha
Nie ma żadnych astralnych i ezoterycznych bytów- bzdury, bo ludzie zawsze muszą mieć jakiś religijny cope żeby przetrwać.
Zdecydowanie to pierwsze. Często jak poznasz kogoś choć trochę lepiej, to okazuje się, że początkowe wrażenie "o jak my pasujemy do siebie", było tylko złudzeniem. Aczkolwiek zdarza się nawet, że nie ma opcji dobrze kogoś poznać, nawet jeśli znajomość trwa latami, ale po takim czasie już sam
Pewnie nawet gwiazdozbiorów nie znasz i nie wiesz co to precesja obrotu Ziemii xD