Aktywne Wpisy

lubie-sernik +13
W przyszłym tygodniu planuje iść sprawdzić #perfumy MITH w Bangkoku.
Polecało mi je kilka osób tutaj.
Na jakieś konkretne mam zwrócić uwagę? Bo z tego co widzę na stronie to wybór jest duży.
Polecało mi je kilka osób tutaj.
Na jakieś konkretne mam zwrócić uwagę? Bo z tego co widzę na stronie to wybór jest duży.

melquiades +63
Totalną żenadą ze strony TVP jest zupełny brak wypożyczeń komentatorów z innych stacji żeby ten komentarz podczas mundialu trzymał jakiś poziom, tak jak to było jeszcze kilka lat temu. Przy 104 meczach efekt jest taki, że 3/4 meczów komentują jakieś nołnejmy zabijające emocje, a resztę robią w kółko Borek i Laskowski. Nie wiem czy jakby taki mecz jak ten skomentował ktoś żyjący na co dzień angielską piłką jak np. Pełka to takiemu

![Moja mama mogła żyć, ale nie było dla niej miejsca [na OIMIE]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/d58140d2e77085c69d1acf192736e4f5aa8a2f3cd44b5a6317588b87f12d3322,q80.webp)
Zniknąłem i mnie nie ma w rejonach gdzie się wychowywałem. Nikt nie zapyta co u mnie. Dobrze się trzymam teraz i wracam na prostą, ale dobija fakt, że nawet jakby coś się stało to nikt by się nie zainteresował, ani nie zmienił swojego zachowania.
Nawet jeśli ktoś ma wobec mnie wyrzuty sumienia, to będzie próbował to zadośćuczynić poprzez pomoc, ale komuś innemu.
Brzmi to jak post kogoś kto ma nierówno pod sufitem, ale co ja poradzę, że takie rzeczy można sobie uświadomić.
Tak, tak, pewnie to ja się innymi nie interesuje zaraz usłyszę.
#samotnosc #depresja
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Ja mam kilku ziomeczków w różnych częściach Polski z którymi gadam średnio raz na