Aktywne Wpisy
Solipsyzm +348
Też macie tego typu wysyp rzeczy z AI na #facebook?
Nie nadążam już nawet tego blokować, wszystkie z tysiącami lajków i komentarzy, chociaż podejrzewam że większość to boty. Mam wrażenie że teoria martwego internetu jest coraz bardziej wiarygodna.
#technologia #fb #ai #sztucznainteligencja
Nie nadążam już nawet tego blokować, wszystkie z tysiącami lajków i komentarzy, chociaż podejrzewam że większość to boty. Mam wrażenie że teoria martwego internetu jest coraz bardziej wiarygodna.
#technologia #fb #ai #sztucznainteligencja
ClaudeSpeed +8
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#zwierzaczki #gryzonie #myszka #chomiki
Świnki morskie 6-8 lat średnio. Są milsze, dają się głaskać, przytulać. Najlepiej mieć co najmniej 2, bo są to bardzo socjalne zwierzaki. Lubią towarzystwo.
@HuGho Bzdura. Chomiki są różne. Jak będziesz zaniedbywał, albo kupisz jako zabawkę dla gówniaków co będą go męczyć, to nic dziwnego, że nie lubi dotyku lub jest wredny. Miałem właśnie takiego po gówniakach, to nie lubił gdy go
Co do głupoty, to na ten przykład mój syryjczyk wiedział gdzie są drzwiczki od klatki i zawsze próbował je otwierać, ale nie miał siły otworzyć zatrzask. Wspinał się i szarpał za nie. Raz zapomniałem domknąć i tyle go widziałem... przez trzy dni, bo pewnego wieczoru jak gdyby nic