@lycaon_pictus: Szczerze, moim zdaniem, tak. Bo śluzary kupią książkę w którą ktoś bądź co bądź włożył jakąś pracę (zmarnował w c--j papieru no ale cóż) a spermiarze płacą bezużytecznym idiotkom w c--j siana za kawałek d--y. Chociaż ostatnio już AI zarabia na onylfansie sensowne pieniądze xD Gardzę spermiarstwem
Szczerze, moim zdaniem, tak. Bo śluzary kupią książkę w którą ktoś bądź co bądź włożył jakąś pracę (zmarnował w c--j papieru no ale cóż) a spermiarze płacą bezużytecznym idiotkom w c--j siana za kawałek d--y. Chociaż ostatnio już AI zarabia na onylfansie sensowne pieniądze xD
Gardzę spermiarstwem
Śluzary potrafią działać tak samo jak spermiarze. Fakt, że tego nie widać wynika z roli społecznej jakie mają mężczyźni i kobiety w
@Mega_Smieszek: rzeczy niepojęte dla kogoś kto nie uprawia seksu albo ma tak nundne zycie seksualne, ze tylko rucha raz w miesiacu pod kolderka jak pan buk przykazal ;)
@Mega_Smieszek: kiedyś w podstawówce mieliśmy przeczytać jakaś mała książkę i zrecenzować, więc znalazłem u starszej siostry harlequina ale z jakiegoś powodu nauczycielka nie pozwoliła na recenzję a ja nie mogłem zrozumiem dlaczego. Ale pały nie dostałem.
@Mega_Smieszek: a mnie w-------ą takie ksiązki wielkich literatek, którym za mało bolca. Piszą takie "książki" gdzie są opisy poniżającego seksu a potem w TV krzyczą o seksualizacji kobiet i jak to faceci nie są temu winni, bo zdominowali showbiznes. HA TFU
@PanHeniek45: To jest powieść dla śluzar, które uważają to za super romantyczne, ale wiesz, to tylko spermiarze są źli.
@lycaon_pictus: Szczerze, moim zdaniem, tak. Bo śluzary kupią książkę w którą ktoś bądź co bądź włożył jakąś pracę (zmarnował w c--j papieru no ale cóż) a spermiarze płacą bezużytecznym idiotkom w c--j siana za kawałek d--y. Chociaż ostatnio już AI zarabia na onylfansie sensowne pieniądze xD
Gardzę spermiarstwem
źródło: 1704961461934
PobierzŚluzary potrafią działać tak samo jak spermiarze. Fakt, że tego nie widać wynika z roli społecznej jakie mają mężczyźni i kobiety w
źródło: cos-ty-wrzucil-opie-bandyto-kononowicz
Pobierz@Mega_Smieszek A co ona jest k---a indykiem? XDDD
źródło: temp_file5563298715045926963
Pobierzźródło: 0vu5joobiyw41
Pobierz@Notes: w jakim świecie
Jest k---a normalne? xD
HA TFU