Wpis z mikrobloga

Oglądam nowy program na #tvn jakieś razem odnowa. Bohaterami jest typiara która poznała w prscy typa i zdradziła męża. Teraz ten typ zrobił to samo jej, więc ona wróciła do męża bo nie mialansie gdzie podziać xd a następnie w programie w tv mówi że on nie ma wzwodu xDDDDD CO JA OGLĄDAM WTF #bekazpodludzi czy można bardziej poniżyć mężczyznę? Chyba nie. #razemodnowa
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@girlsjustwannahavefun najzabawniejsi nie są ludzie z tych programów. Najzabawniejsi jesteście wy, którzy tracicie swój cenny czas na oglądanie takiego gówna i jeszcze macie #bekazpodludzi xD a to wszystko ustawione szopki. Każdy z was się tłumaczy, że to takie guilty pleasure, ale te programy, fame mma i inne rzeczy są coraz częściej oglądane, a cokolwiek wartościowego coraz rzadziej.
  • Odpowiedz
@girlsjustwannahavefun
Każdy wykopek: jestem super inteligentny!

Też wykopek: nie jest świadomy, że programy w tv są fejkiem. Nawet podczas oglądania nie dostrzega, że to wszystko jakieś takie podstawione.

• Odpowiedz
Nie wiem jak można torturować swoje szare komórki takim spierdoprogramem. A potem zdziwienie, że ludzie coraz głupsi, bo oglądają jakąś parę zjebów, co to mają parcie na ekran i dadzą sobą pomiatać za wszelką cenę. Sytuacja podobna do tego Japończyka, co to odwalał jakieś dzikie akcje za zupkę.
  • Odpowiedz