Aktywne Wpisy
Burkhard +1040
1/∞ szukania zdradzanego wykopka
TLDR: Poznalem babe, która zdradzala swojego partnera przez ponad 9 miesięcy i chce dać mu cynk o tym, ma konto na wykopie na 100%.
Mircy pomozcie uratować chlopa przed typowa p0lka, poznalem babe, która zdradzała swojego chlopa przez ponad 9 miesięcy i on o niczym nie wie. Wiem, ze ma tu konto na 100%, ma mieszkanie w #krakow na #ruczaj gdzie ta szmula u niego
TLDR: Poznalem babe, która zdradzala swojego partnera przez ponad 9 miesięcy i chce dać mu cynk o tym, ma konto na wykopie na 100%.
Mircy pomozcie uratować chlopa przed typowa p0lka, poznalem babe, która zdradzała swojego chlopa przez ponad 9 miesięcy i on o niczym nie wie. Wiem, ze ma tu konto na 100%, ma mieszkanie w #krakow na #ruczaj gdzie ta szmula u niego
Niesondzem +114
Tańczenie na rurze to jest fenomen. Ja nie mam pojęcia gdzie te neurony się łączą między uszami u #rozowepaski
Jak zdrowej na umyśle osobie może wydawać się godne poświecenia w życiu energii i czasu coś co jest symbolem burdelu, sprzedawania ciała i umiejętnościami k-----k? Można uprawiać 1000 róznych sportów ale wybieram ten kóry kojarzy się społęcznie z brakiem godności i wypinaniem przed meżczyznami.
Wyobrazacie sobie że #niebieskiepaski zakładają
Jak zdrowej na umyśle osobie może wydawać się godne poświecenia w życiu energii i czasu coś co jest symbolem burdelu, sprzedawania ciała i umiejętnościami k-----k? Można uprawiać 1000 róznych sportów ale wybieram ten kóry kojarzy się społęcznie z brakiem godności i wypinaniem przed meżczyznami.
Wyobrazacie sobie że #niebieskiepaski zakładają
W tym kraju nie opłaca się oszczędzać pieniedzy, zbierać na wkład własny. Liczyć wysokości raty czy mnie stać czy nie. Nie opłaca się przewidywać czy też planować na 5, 10 lat do przodu.
Nie opłaca się być roztropnym.
Biorę na maksa kredyt a jak nie będzie mnie stać na spłatę to będę głośno krzyczał że chce wakacje kredytowe i obniżenie rat.
#nieruchomosci
No i z perspektywy czasu okazało się, że kupno mieszkania było bardzo dobrym pomysłem
Ten kraj I ta waluta to żart. I to nieudany.
@piteross: Nigdy się nie opłacało, przynajmniej w takim sensie tego słowa o jakim my myślimy. Nie doszukiwałbym się tu winy polityków czy waluty (umiesz przeglądać kurs np do dolara na przestrzeni ostatnich lat? XD), taka po prostu natura świata.
Czekałem z dezycja za długo a moje oszczędności z ciężkiej pracy topniały
@piteross: No przegrałeś w tę grę bo nie rozumiesz jej zasad skoro kredyt na nieruchomość to dla ciebie "pętlę na szyi na 30 lat". Pieniądze które ciułałeś wyparowały, czyli można powiedzieć że za frajer tyrałeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)