Aktywne Wpisy
Raum +192
W gorących jest wpis że 80% uczniów w szkołach średnich zrezygnowało z religii. Lekko mnie to uderzyło, bo pamiętam jak ja - nieco ponad 10 lat temu - będąc w ogólniaku złożyłem oświadczenie o rezygnacji z religii. Echo poszło po wszystkich nauczycielach xD a babka która uczyła mnie rok wcześniej tegoż przedmiotu przestała mi odpowiadać na "dzień dobry".
A tu proszę, dekadę później jest to standardem. No piękne czasy, piękne.
#szkola
A tu proszę, dekadę później jest to standardem. No piękne czasy, piękne.
#szkola
Tippler +6
Czemu to ma tyle wyświetleń
Też wykopki które walą nawet do 70 latek
Czy każda polka bedzie tak dobrze wygladac? Bo moim zdaniem k---a ze swiecą szukać dobrego polskiego milfa
PS. Ogólnie ta babka ma 53 lata a nie 70, czyli sciana ma sie dobrze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Linnior88: bo to tak nie działa
1) ona tak nie wygląda tu jest w cholerę pozowania i photoshopa (twarz bez zmarszczek aha) - Madonna ma 70 lat i przy tych miliardach co ma nawet się nie zbliża do wyglądu
Ściana to jest straszak na niegrzeczne dziewczynki xD prawa jest taka że jak was przyciśnie to wyruchacie nawet stara menelice i jeszcze na nią zarobicie i kasę oddacie xD
Coraz więcej widzę starych obrzydliwych bab (wcale nie modelek ) które się chwała młodszym
@Linnior88: Nie rozumiesz czym jest ściana xD Kobiety bez względu na wiek i wygląd znajdą ruchanie, ale tylko i wyłącznie to. Friends with benefits jest tym samym co dla faceta friendzone. Chcesz czegoś więcej, ale nic z tego xD
Laski po ścianie chcą stabilizacji, związku, dzieci itd. Jedyne co rynek im może zaoferować to bycie ruchadełkiem jakiegoś chada (chociaż tu zależy jak
@Linnior88: No w końcu w desperacji laski biorą tych beta-śmiecio-bankomatów, nie znaczy to że te kobiety są szczęśliwy i mają to chcą xD Na pewno pewny siebie, stabilny, znający swoją wartość facet, który ma opcje, weźmie przeruchaną 30 latkę zamiast jej 23 letnią koleżankę xDDDD