Wpis z mikrobloga

Dzisiejszy gniot Mumina to próba jego wybielenia, pewnie ten koleś co u niego siedział mu doradza, już widać to po komentarzach jak się po jednym gniocie ludziom optyka zmieniła bo ten nagadał że Mumin taki uczciwy itd.
Mumin pierdzieli że rzucił fajki i alko z dnia na dzień, ale jeszcze dziś się napił z tym gościem. Taka sama strategia jak u Klapka, udawać abstynenta bo ludzie takich lepiej postrzegają, a poza kamerą dalej tylko szlug popijany Cambodią. Za takie praktyki blina mu na tą parszywą mordę.
Do tego mają ruszyć z nowym biznesem i w domyśle ten koleś ma zainwestować kasę bo niby jest sponsorem ale nie będzie mówił jakiego biznesu to dotyczy.
Jakieś to wszystko grubymi nićmi szyte i nielogiczne. Nie wiem co oni kombinują, ale wcześniej czy później wszystko wyjdzie.
To samo z tym wyjazdem do Tajlandii, przyjeżdżali do Kambo i nie załatwili sobie rocznej wizy?
A teraz niby do Tajlandii jadą po wizę? Wszystko to jakiś jeden wielki bałach, ale poczekamy i ten węzeł gordyjski w końcu się rozwiąże.
To są tak prymitywni ludzie że sami się ze wszystkim wysprzęglą.
Zresztą czego ja oczekuje, tam z tych kambo czwartaków nikt nigdy prawdy nie powiedział:)

#raportzpanstwasrodka
  • 4
@dizel81: nic sie kupy nie trzyma, ale po tym, jak otworzyli smażalnie frytek i chickena bez zadnej reklamy, menu, w prosektorium i we 3 tam siedzieli sprzedajac zupę "wołowo-wiepszową" mam wątpliwości czy ktoś tu coś szyje nićmi. Raczej pomysł do tajlandii! do tajlandii! następnego dnia obczajka cen i. ZOSTAJEMY! chór: zostajemy! ;)

Realnie raczej myślą o Europie i próbie podbicia kanału do jakiejs kasy, żeby mogli do emerytury wegetować w ciepłej