Aktywne Wpisy

maybe +56
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +37
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wszędzie gdzie są: sklepy, restauracje, poczekalnie itd. powinien być kibel za darmo. A nie że musisz trzymać do domu albo srać w krzakach.
Powiecie, że taka restauracja by miała tłumy w kiblach? Jak to jedyne miejsce o okolicy i żeby się wysikać musisz zapłacić 20 zł (kupić cokolwiek np. sok), to tak. Ale jakby wszędzie było to by się ludzie rozłożyli.
@Torgerd: jakie straty poniósł żul po kontakcie z brązowym wodospadem? przeżył? ale co to za życie...
źródło: temp_file7166875074563907137
PobierzJechałem A4 i dopadło mnie największe sranie w życiu, miałem mały wybór zesrać się ot tak albo zatrzymać się na autostradzie i zdefekować za barierkami. Na szczęście za Chrzanowem był zjazd, zjechałem ale też nie było odpowiedniego miejsca aż w oddali ukazała się opuszczona stacja benzynowa (Złomnik nagrywał tam kiedyś jakiegoś grata).
Drzwi do stacji były pootwierane i wbiłem
@Retsew: U mnie nerwica + nietolerancje żywieniowe, więc może nie obmyślam