Wpis z mikrobloga

• 0
@freddd: termoregulacja, zajebisty lekki materiał i najważniejsze po całym dniu nic nie śmierdzi, nic zero, aż niemożliwe. kupiłem w action dwie pary za 25 zł. jestem w szoku. moje odkrycie 2024.
  • Odpowiedz
  • 0
@nomadicgoogler: tak musialem sie wypisac, co za dałn. 25 zl za dwie pary! czyli za 12, i tak lezą zajebiscie, najwygodniejsze, nie wiesz o czym pisze wiec stul jadaczke :) to ty musiałeś sie widze wypisac bo cie cos swędzi
  • Odpowiedz
  • 0
@Jaro070: pokaz mi hilfingery za 20 zł/szt. nie cottonworldy to gowno. kupiłem za 25 zł/2 pary, kumasz? i uwazam to za bardzo spoko cene jak za bambusowe. kup sobie pochodź i wróć
  • Odpowiedz
  • 0
@kasiknocheinmal: z bawełny, widze roznice ze jest zdecydowanie grubsza niz bambus. chcesz mi powiedzieć, ze po całym dniu roboczym wieczorem jak sciagasz skarpety/gacie i je powąchasz to nic absolutnie nic nie czujesz? no ciekawe. bardzo. i to nie chodzi o niemycie sie, po prostu czlowiek sie poci, siedzisz ileś h na dupie itd itd. nie rozumiem zdziwienia. tak bielizna moze nie tyle capi/śmierdzi, co po prostu ma wyczuwalny specyficzny zapach
  • Odpowiedz
@presburger: nie wiem, ale mam albo czysta bawełnę, albo bardziej ąę majty, to może być kwestia tego, ja kobieta jestem, to i te majtki trochę mniej są zabudowane i z natury bardziej przewiewne niż bokserki. Stopy mi się z kolei w ogóle nie pocą, więc też się nie odniosę. Za to do argumentu, że nie jest w tym gorąco, że jest miło w skórę już mogę i się zgadzam ;)
  • Odpowiedz
  • 0
@kasiknocheinmal: a co to sa ąę majty? aha, i myje sie i uzywam roznych naturalnych kosmetykow, nie uzywam sls itd. korzystam z ałunu pod pachy, wiec dbam i to nie kwestia tego ze sie nie myje xD ten bambus zajebiscie przepuszcza powietrze i gacie tak fajnie lekko leżą. zgadza sie - wy macie mniej tego materiału to ma znaczenie. niebieskim polecam bambusowe i jestem przekonany, ze mi podziekuja. te bawełniane
  • Odpowiedz
  • 0
@Jaro070: jak niczego nie bede szukał, to ty twierdzisz ze bokserki th sa PRZECIEŻ po 20 zł/para. czekam na linka. jak nie - to jesteś zwykłą szmatą. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Jaro070 co to za sklep? przeciez to promocja. cena regularna jest jak widać. wszystko moze byc zrabatowane i mozna to pod swoja teze podciągnąć. wiec to nie jest tak ze kazdy moze sobie kupić hilfugery za 20.zl/para zawsze i wszedzie.
  • Odpowiedz