Wpis z mikrobloga

#tinder dlaczego tak wiele różowych ukrywa na Tinderze swoją wagę? Robią zdjęcia w taki sposób, że normalny miras może mieć problemy się zorientować, ale jak ktoś siedzi w internetach od lat, to od razu widzisz, że laska jest gruba. Tu zdjęcie z góry, tu zdjęcie w lustrze tylko w ciemnych ubraniach i dużej kurtce, tu dla niepoznaki z odkrytymi nogami ale nogi tak założone, żeby nie było widać ze grube XD

PO CO? Przecież to i tak nie przejdzie. Rusz dupę na siłkę i schudnij, a nie odjaniepawlasz taki szajs. #logikarozowychpaskow
  • 12
@Reiden pov: dziewczyna już schudła x kilo, pracuje nad sobą, przestrzega deficytu kalorycznego i ćwiczy, ale wykopek i tak powie, żeby ruszyła dupę i schudła, bo wydaje się, że to proces pięciominutowy
  • 8
@lukija: no jako gościu który od 10 lat chodzi na siłownię i od lat ma kratę na brzuchu to tak średnio chce mi się spotykać z laskami, które są grube lub w trakcie procesu (co nie oszukujmy się, w 90% przypadków jest bullshitem, bo te laski nic z tym nie robią i próbują jakoś zmanipulować facetów na Tinderze fotkami). Wróć jak schudniesz, albo wrzucaj foty autentycznie przedstawiające stan rzeczy.
@Reiden Jak ktoś ma kompleksy to nie będzie się chwalić swoimi „mankamentami”

Jak masz przeprost kolan jak kangur albo krzywe i zajechane zeby to tez nie chcesz zeby było to widać na zdjęciach

Podstawy marketingu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Reiden analogia slaba, ale w przypadku samochodów właśnie tak to działa i jest skuteczne

Natomiast jeśli chodzi o ludzi, to jeden lubi grube inny chude, dla jednej osoby dziewczyna bez grama nadwagi będzie ułana, dla innego za chuda. Co człowiek to gust i opinia

Ja tylko raz trafiłem na laske grubsza niż wyglądała na zdjęciach. Znacznie częściej trafiają się zaniedbane małolaty ktorym #!$%@? z mordy - to tez niespodzianka
Natomiast jeśli chodzi o ludzi, to jeden lubi grube inny chude, dla jednej osoby dziewczyna bez grama nadwagi będzie ułana, dla innego za chuda. Co człowiek to gust i opinia

@upodlator: to tym bardziej argument za tym żeby wrzucić autentyczne foty, bo i tak ktoś się trafi