Wpis z mikrobloga

@wesoly_ze_stodoly: odpalanie staroci które nie powinny działać, dają mi więcej frajdy niż granie w nie ( ͡ ͜ʖ ͡)
Albo sprawdzanie ile godzin można wycisnąć w jakiejś większej grze. Szkoda tylko ze to nadal Valve czyli ułomki. Z jednej strony dobrze ze to ułomki bo nie kolaborują z izraelem ale z drugiej strony bugi związane z oprogramowaniem są irytujące, a reinstalowanie wszystkiego co miesiąc to
  • Odpowiedz
@Rustyyyy: Korzystam z decka od prawie samego początku i nie reinstalowalem ani jednej rzeczy przez ten czas. A gram głównie w starocie, często spoza steam.
@wesoly_ze_stodoly Polecam Mass Effect: legendary edition czy jak to tam się nazywa. Nie mam ani serca, ani czasu żeby tyrać to na ps5, a na decku mam już jakieś 20 godzin przez parę ostatnich dni.
  • Odpowiedz
@Rustyyyy: Nie robiłem absolutnie nic takiego. Od czasu do czasu jakiś staroć przestawał działać, aktualizacja heroica albo zmiana protona dzialała zawsze. Nigdy nie byłem zmuszony reinstalować albo przywracać do ustawień fabrycznych cokolwiek.
Z drugiej strony, nie biorę udziału w żadnych betach i korzystam ze stabilnej wersji oprogramowania.
  • Odpowiedz
@Rustyyyy ja również mam decka od samego początku, a raczej zamawiałem na początku, bo dostałem po paru miesiącach i też nigdy nic nie musiałem reinstalować a z jedynych bugów, które mi zostały w pamięci, to trzeszczenie dźwięku w grach, które się zostawiło włączone i uśpiło konsole. Trzeba było wtedy zrestartować grę i było to na tyle irytujące , że zostało mi to w pamięci
  • Odpowiedz
@Rustyyyy może to jakiś problem z dyskiem twardym, albo jakiś inny defekt, nadający się na gwarancję. Pytanie tylko czy będzie ci się chciało z tym walczyć z w ten sposób.
Mnie by się napewno nie chciało.
  • Odpowiedz
@Glacial: to urządzenie z drugiego dropu.
Kiedyś był pierwszy drop na który czekało się rok potem był drugi na który czekało się ok 6 miesięcy. A później dało się zamawiać bez limitów i czekało się ok tydzień i jest tak do teraz.
Gwarancji już dawno nie ma, ale wątpię ze to wina hardware bo reinstalacje na kilka miesięcy pomagają oraz sporo moich problemów występuje rownież u innych, nadal są to
  • Odpowiedz