Aktywne Wpisy
g0blacK +825
Wesele w Krzywuchowych Moczarach tak epickie, że sam Andrzej Sapkowski przyszedł zrobić fotki Babie Wodnej #imprezyelblag #wiedzmin #wesele #heheszki
mojaprawdajestmojsza +161
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Albo sprawdzanie ile godzin można wycisnąć w jakiejś większej grze. Szkoda tylko ze to nadal Valve czyli ułomki. Z jednej strony dobrze ze to ułomki bo nie kolaborują z izraelem ale z drugiej strony bugi związane z oprogramowaniem są irytujące, a reinstalowanie wszystkiego co miesiąc to
@wesoly_ze_stodoly Polecam Mass Effect: legendary edition czy jak to tam się nazywa. Nie mam ani serca, ani czasu żeby tyrać to na ps5, a na decku mam już jakieś 20 godzin przez parę ostatnich dni.
Z drugiej strony, nie biorę udziału w żadnych betach i korzystam ze stabilnej wersji oprogramowania.
Mnie by się napewno nie chciało.
Kiedyś był pierwszy drop na który czekało się rok potem był drugi na który czekało się ok 6 miesięcy. A później dało się zamawiać bez limitów i czekało się ok tydzień i jest tak do teraz.
Gwarancji już dawno nie ma, ale wątpię ze to wina hardware bo reinstalacje na kilka miesięcy pomagają oraz sporo moich problemów występuje rownież u innych, nadal są to