Aktywne Wpisy
tusk +1736
Z takich ciekawostek, to gif z kręceniem Małysza kończy dziś 10 lat.
Skąd to wiem? Na pasku widać informację, na temat udzielenia rządowi wotum zaufania. Takich głosowań było w naszej historii sporo, ale tylko jedno pokrywa się z protestami górniczymi.
Link do głosowania, link do manifestacji
#heheszki #ciekawostki
Skąd to wiem? Na pasku widać informację, na temat udzielenia rządowi wotum zaufania. Takich głosowań było w naszej historii sporo, ale tylko jedno pokrywa się z protestami górniczymi.
Link do głosowania, link do manifestacji
#heheszki #ciekawostki
Posiadacie YT Premium?
- Jestem biedny, więc oglądam godzinne reklamy. 49.5% (851)
- Bogactwo część pierwsza skuwysyny, jasne że mam. 50.5% (868)
Witajcie w Nowym Roku Mireczki i Mirabelki!
Jak co miesiąc mamy dla was #promocje na #cateringdietetyczny NTFY.
Wystarczy, że przy finalizowaniu zamówienia na stronie https://ntfy.pl/konfigurator wpiszecie kod WYKOP8 (wykop8, Wykop8), a cena Waszej diety spadnie o 8%. Kod promocyjny działać będzie do końca stycznia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
WAŻNE: Nasz kod promocyjny łączy się z programem lojalnościowym NTFY.
A jeśli macie pytania dotyczące naszych diet, składników, kodu promocyjnego, zamówienia czy innych związanych z NTFY kwestii, piszcie w komentarzach do wpisu lub w wiadomościach prywatnych.
Wszystkiego dobrego Mireczki i Mirabelki i do usłyszenia wkrótce!
#dieta #cateringdietetyczny #dietapudelkowa #odchudzanie #ntfy #promocje
@aukolb @llllllllllllllllllll1 @Moser @rhqq @Wygryw_z_wyboru @Tuptaak @CallMeDave @roksii @Moser @kimunyest95 @rekinator9000 @Herubin @RoundStic @gesslerowaa @matekkkk @BackInBlack @Ra-V-ek @kawuel @Cudziak @Kuna08 @Czyste_Buty @casteljaloux @Kanye__West