Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Denerwuje mnie, że obecnie zetki i millenialsi w tak dużej części latają na egzotyczne wakacje, jak Zanzibar, Malediwy, Maroko, Seszele, USA. 20 lat temu jak ktoś pojechał autem do Włoch na 10 dni to był gościem, gdyż większość jeździła pociągiem do Pobierowa albo do Ustki. To się wiąże też z hipergamią kobiet, wyobraź sobie, że proponujesz atrakcyjnej 28 latce robiącej "karierę" w korpo wakacje 2 tygodniowe na polskim morzem. Prędzej zerwie z tobą niż się zgodzi. Lans musi być! #zalesie #wakacje #urlop #hipergamia #gownowpis #niebieskipasek

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim no tak jest
Dziewczyny przed końcem studiów objechałyb4 razy więcej świata niż ja. Nie wiem,za co, ale w każdym razie już zbyt łatwo im nie zaimponujesz.

Poza tym polskie morze to jest fajne na spacery jesienią. I może żeglowanie. Widoczność w wodzie zero, zimno, sinice... Już lepiej polecieć na Kretę i sobie kolorowe rybki obejrzeć.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim
Kolego może się zastanów chwilę i dojdziesz do wniosku, że przez 20 lat ten kraj dość dynamicznie poszedł do przodu co otworzyło nowe możliwości. Byłem nad polskim morzem już dobre 7 czy 8 razy, jakoś ciężko mi sobie wyobrazić jeżdżenie tam co pół roku skoro w tej samej cenie mam lot do innej strefy klimatycznej i kulturowej, mówiąc w skrócie mogę zobaczyć trochę świata.

Więcej wyobraźni i szerszego spojrzenia na
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nad polskim morzem drożej niż za granicę polecieć z all inclusive, a co nad tym polskim morzem robić? To już lepiej iść na basen jakiś z jacuzzi.
  • Odpowiedz