Aktywne Wpisy
dominges08 +3
Jako że ostatnio kolega którego wiozłem przywalił się do mnie że źle trzymam kierownicę (bo na kursie uczyli inaczej), to spytam się was.
W jaki sposób trzymasz kierę podczas jazdy samochodem?
Ja jestem w teamie jedna ręka na 12 (i obracanie na mydełko fa przy większych skrętach), ewentualnie zsuwam ją na 10 kiedy trzeba wrzucić kierunek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#samochody #ankieta #motoryzacja
W jaki sposób trzymasz kierę podczas jazdy samochodem?
Ja jestem w teamie jedna ręka na 12 (i obracanie na mydełko fa przy większych skrętach), ewentualnie zsuwam ją na 10 kiedy trzeba wrzucić kierunek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#samochody #ankieta #motoryzacja
Jak trzymasz ręce na kierownicy w czasie jazdy?
- jedna ręka na 12 11.2% (82)
- jedna ręka na 11 4.9% (36)
- jedna ręka na 10 12.5% (91)
- dwie ręce na 10 i 2 22.1% (161)
- dwie ręce na 11 i 1 1.8% (13)
- dwie ręce na 9 i 3 23.8% (174)
- dwie ręce na 7 i 5 5.8% (42)
- inaczej 17.9% (131)
Ksiega_dusz +49
Praca typu lekarz - tracisz pracę?
- Wysyłasz parę CV albo nawet nie, odzywasz się do innych szpitali, rozmawiasz z kolegami lekarzami, że szukasz pracy. Zazwyczaj po dwóch, trzech tygodniach masz robotę za około 30k+ PLN. Przyjęcie do pracy polega zazwyczaj już na rozmowie z dyrektorem placówki / ordynatorem w celu dogadania szczegółów pracy. Nie ma testów i rozmów kwalifikacyjnych sprawdzających wiedzę. Jako lekarz masz stabilność zatrdunienia.
Zawód typu Java/C#/Frontend Developer - tracisz pracę?
-
- Wysyłasz parę CV albo nawet nie, odzywasz się do innych szpitali, rozmawiasz z kolegami lekarzami, że szukasz pracy. Zazwyczaj po dwóch, trzech tygodniach masz robotę za około 30k+ PLN. Przyjęcie do pracy polega zazwyczaj już na rozmowie z dyrektorem placówki / ordynatorem w celu dogadania szczegółów pracy. Nie ma testów i rozmów kwalifikacyjnych sprawdzających wiedzę. Jako lekarz masz stabilność zatrdunienia.
Zawód typu Java/C#/Frontend Developer - tracisz pracę?
-
Czy korzystał ktoś może z https://fiszkoteka.pl/premium
Polecacie? Z tego co widzę mają inną cenę na stronie a inną w apce mobilnej.
Na tyle na ile skorzystałem z darmowych opcji wyglądało jak coś czego szukam.