Aktywne Wpisy

BlackpillMonster +42
Ciąglę widzę na wykopie podsumowania wydatków i większość wydaje się być fejkowa, dlatego chciałbym przedstawić swoje podsumowanie z roku 2024 - rzeczywiste średnie wydatki miesięczne (zaokrąglone do pełnych kwot). Kwoty liczyłem na podstawie własnych notatek i podsumowań bankowych. Pracuję w kontraktorni na B2B.
Jak widać, nie jest kolorowo, bo po uwzględnieniu wszystkich kosztów, zostaje jedynie 50zł.
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat #pracbaza
Jak widać, nie jest kolorowo, bo po uwzględnieniu wszystkich kosztów, zostaje jedynie 50zł.
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat #pracbaza
źródło: Screenshot from 2025-01-05 15-29-48
Pobierz
Metodzik +1399
Tak jak w poprzednim roku, tworzę nową listę do wołania w znaleziskach o darmowych grach od EPIC.
=======================================================================================================
🎮 Nowa lista wołania o darmowych grach od EPIC w 2025! 🎮
Chcesz być na bieżąco z darmowymi grami na #epic i nigdy nie przegapić nowej oferty?
=======================================================================================================
🎮 Nowa lista wołania o darmowych grach od EPIC w 2025! 🎮
Chcesz być na bieżąco z darmowymi grami na #epic i nigdy nie przegapić nowej oferty?
źródło: obraz_2025-01-05_182047154
Pobierz

Kto będzie bardziej cierpiał?
Wszyscy!
W ogóle wyłapał ktoś, gdzie oni idą na ten odwyk?
To w Toruniu gdzieś? Czy może placówka dla w wybitnie uzdolnionych w miejscowości Świecie?!
Bo Świecie leży jakieś 50-60km.od Torunia xd
To dojazd i powrót jeszcze dodatkowo by mieli "ciekawy" xd
edit
Jeśli się nie mylę to Jaca za mandaty a Rokin na odwyk przymusowy. Jaca będzie miał
Ja pytałem gdzie mają się stawić?
To,że sami się nie stawią,to wiadomo że opłaconą dostawą pójdą,ale już powrót będzie na swój koszt.Jeśli do tego Świecia,to przygoda z PKS albo PKP,a Mario bez kasy xd
Jaca ma na 8tyg. od 31.01.
Więc pewnie Mario ma podobnie te 8tyg.
Daty nie znam.Ale Maria brali na badania jakoś w lato,a Jace z dobry miesiąc później. To raczej Mario pójdzie prędzej.
I z