Wpis z mikrobloga

myślałem, że wydarzenia z Rendlesham Forest są najbardziej legitne tj. rzeczywiście może być coś na rzeczy, ale gdy tylko usłyszałem o "kodzie binarnym (01)", który ukazał się w myślach tego wojskowego, po tym jak dotknął ten dziwny domniemany pojazd, to chwyciłem się za głowę i przestałem czytać dalej. Jestem zmęczony tym gównianym tematem ufo/uap i nhi #ufo #uap
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

bo tak to realnie wygląda, zjawisko ufo jest realne ale 95procent materiału to nic nie warte g---o, a wiele relacji to zwykła próba zarabiania lub po prostu atencji (np 99,9 procent tzw kontaktowców)
  • Odpowiedz
@mecenassrenas: Gość analizował wspomniany temat i rzekome zapiski z 1980 a ujawnione w 2010 roku są podobno zakodowane w ASCII - które w praktyce powstało PÓŹNIEJ niż data zdarzenia - koło 1983 roku (wcześniej używano kodowania 7 bitowego). Stąd pojawia się silne podejrzenie, że gość po prostu chciał zrobić ponownie trochę szumu wokół sprawy.
https://medium.com/@sundruid/rendlesham-forest-binary-coded-message-2b5bb6678b25 (wiem, że to dziwny adres www)

Natomiast same materiały z daty zdarzeń - włącznie z
  • Odpowiedz