Aktywne Wpisy

MistrzPatelnii +66
#wiedzmin4 #wiedzmin #gry Na zagranicznych forach i na zagranicznych profilach ludzie jarają się nowym Wiedźminem, wchodzę na jakieś gry-online, czy ppe, fejs no i elita wykop xd i narzekania, że kobietą będziemy grać, że na bank będzie woke, że ten nie zagra, tamten nie zagra, że źle i że lipa, że próby traw, że nie była Wiedźminką. Stwierdzili to pp JEDNYM CINEMATIC TRAULERKU XDDDD. Bankowo to

sorek +32
Nowy #wiedzmin i już pare niekanonicznych rzeczy:
1. Ciri nie przeszła próby traw, nie jest Wiedźminką - alchemia by ją zabiła.
2. Ciri wyrzekła się magii - nie z krwi falki - ale normalnej, a tutaj ewidentnie widać, że wyciąga magie z kamieni.
3. Ciri jest brzydka.
Szynuje
1. Ciri nie przeszła próby traw, nie jest Wiedźminką - alchemia by ją zabiła.
2. Ciri wyrzekła się magii - nie z krwi falki - ale normalnej, a tutaj ewidentnie widać, że wyciąga magie z kamieni.
3. Ciri jest brzydka.
Szynuje

Nie chce mi się bawić w potwierdzanie dowodem osobistym.
Chyba, że może ktoś z Was poratuje kontem na jedno zamówienie lub poleci jakieś inne źródło.
#mikrokoksy #silownia #sterydy
Pamiętajcie tylko by nie kupować od debili z Nassa/Capitan Cook oraz frajerów z venom
W dodatku to wyjątkowi debile, których imbecylizm jest aż śmieszny, 4 lata temu łby od nich zamiast dhb sprzedawały bolda cypio, żeby było zabawniej wyszło to w badaniach które sami wrzucili myśląc że to to samo xD
I po 4 latach od tego czasu zmieniło się niewiele gdyż jełopy
źródło: temp_file7828699362404743670
Pobierzźródło: temp_file3513681444772321910
Pobierzźródło: temp_file3523392168671648014
Pobierzźródło: temp_file5675518344788638392
Pobierzbtw ci fake dilerzy od nich do małpy z venom, oba to takie same zbieraniny patusów uprawiających chamski pimp więc sobie wchodzili w drogę
Cholera a taki jakościowy lab się wydawał ze swoimi ładnymi pudełkami xD.
Aż tak głęboko w tym nie siedzę,żeby takie historie znać. To jakie marki warto na dzień dzisiejszy zamawiać?
Panax, androchem, medina, spectrum, monster te mi do głowy przychodzą
Do ionsa się zraziłem bo sprzedali mi metę inj której 4 flakony wyglądały w ten sposób
źródło: temp_file7773393464613865886
Pobierz