Idzie nadzwyczaj dobrze, pomimo zimowego sezonu. Kilka dni temu znalazłem swoje stare zdjęcia, na których miałem wyrobioną formę, dostając spory zastrzyk motywacji. Moje zdrowie nie pozwala mi na częsty ruch w takiej temperaturze, bo przeziębienie czy inna grypa szybko mnie łapie, ale robię jakieś tam swoje minimum. Teraz jeszcze tylko utrzymać to tempo, niezależnie od sytuacji w życiu, a do wakacji zejdę do 90kg.
Zastanawia mnie jednak, gdzie mi się aż tyle kilo w moim organizmie chowa xD przysiągłbym, że jak kiedyś ważyłem 90kg to byłem podobnych wymiarów, a przecież nie przybyło mi 12kg mięśni
@PoduszkaDoSiedzenia69 ja tam bym zaryzykowal na twoim miejscu ruch na zewnatrz. Ja sie zahartowalem dzieki temu i spokojnie smigam w temperaturach zimowych i wracam caly mokry i nic mi nie jest.
@PanieAreczku 22. Lata temu depresja zebrała swoje plony w postaci tej wagi i już 4 rok się zmagam z jej konsekwencjami. Przyszła, zbrzuchacila i odeszła ( ͡°͜ʖ͡°) Wszystko zapowiada, że w przyszłym roku będzie już dobrze
@november Staram się, ale niezbyt często, bo wtedy bym co kilka dni leżał w łóżku... Ponadto bym stracił pracę xD Ale wychodzę z założenia, że da się to poprawić takim sposobem, tak jak można wyrobić sobie nie zdzieranie skóry na worku bokserskim
@minus273 90 to dalej trochę dużo, według mnie. Nie wiem jak teraz, ale kilka lat stażu na siłowni temu, 78kg było idealne sylwetkowo. Teraz pewnie trochę więcej, ale
@minus273 I zgadzam się. Mnie jednak trochę to dziwi, bo już wielokrotnie słyszałem, że 80kg to mało dla kogoś o moim wzroście, nie tylko od ciebie. Jest to waga daleka od wychudzenia, dlatego mnie zaskakują te głosy
obecna waga: 101,5kg
spadek wagi względem poprzedniego miesiąca: -2,5kg
waga 6 maja: 117kg
waga docelowa: ~80kg
Idzie nadzwyczaj dobrze, pomimo zimowego sezonu. Kilka dni temu znalazłem swoje stare zdjęcia, na których miałem wyrobioną formę, dostając spory zastrzyk motywacji. Moje zdrowie nie pozwala mi na częsty ruch w takiej temperaturze, bo przeziębienie czy inna grypa szybko mnie łapie, ale robię jakieś tam swoje minimum. Teraz jeszcze tylko utrzymać to tempo, niezależnie od sytuacji w życiu, a do wakacji zejdę do 90kg.
Zastanawia mnie jednak, gdzie mi się aż tyle kilo w moim organizmie chowa xD przysiągłbym, że jak kiedyś ważyłem 90kg to byłem podobnych wymiarów, a przecież nie przybyło mi 12kg mięśni
#odchudzanie #dieta #chudnijzwykopem #silownia
@minus273 90 to dalej trochę dużo, według mnie. Nie wiem jak teraz, ale kilka lat stażu na siłowni temu, 78kg było idealne sylwetkowo. Teraz pewnie trochę więcej, ale