Aktywne Wpisy

Tzw "najseksowniejsza piłkarka świata" - 17 mln obserwujących na insta.
Przed operacjami całkiem miła dla oka, obecnie koszmarek dla fanów białych kozaków i wixy w wiejskich remizach.
Zgroza.
#bekazrozowychpaskow #bekazniebieskichpaskow #pilkanozna
Przed operacjami całkiem miła dla oka, obecnie koszmarek dla fanów białych kozaków i wixy w wiejskich remizach.
Zgroza.
#bekazrozowychpaskow #bekazniebieskichpaskow #pilkanozna
źródło: Gv9zPbxWMAAM_PA
PobierzUwaga frajerzy mam ważny komunikat!
10 lat czytam Wasze wysrywy ale nic nigdy nie napisałem (5 lat to nawet konta nie zakładałem bo po co) bo każdemu z Was opowiedziałem w myślach.
Czas wyjść z piwnicy!
Jestem inżynierem z jakimś doświadczeniem: optymalizowałem przepływy w silnikach spalinowych takich do samolotów i takich do samochodów ale zawsze bolało mnie to że nie jestem w stanie dotknąć rzeczy które projektuje no bo jak to niby zrobić w
10 lat czytam Wasze wysrywy ale nic nigdy nie napisałem (5 lat to nawet konta nie zakładałem bo po co) bo każdemu z Was opowiedziałem w myślach.
Czas wyjść z piwnicy!
Jestem inżynierem z jakimś doświadczeniem: optymalizowałem przepływy w silnikach spalinowych takich do samolotów i takich do samochodów ale zawsze bolało mnie to że nie jestem w stanie dotknąć rzeczy które projektuje no bo jak to niby zrobić w
źródło: IMG_1214
Pobierz

Proszę was o radę co robić bo roxkladam ręce.
Rok temu pisałem jak współlokator mojej znajomej łączył się przez WPS. Żeby mieć dostęp do neta bo przestał płacić. I właśnie to wy mi pomogliście.
Dzisiaj w nocy dzwoni do mnie ta sama znajoma zaplakana i mówi że dziwne rzeczy z telefonem jej się dzieją. Dźwięki same się zmieniły, nawet jak miała na minimum to było słychać. Telefon się grzał, zacinał. Dzwoniąc do mnie miała słuchawki gdzie jedna przestała działać. W skrócie co mi opowiadała próbował się dostać do wszystkiego po kolei.
Opowiadała że słyszała jakby dźwięki „klikania” ale przecież wyłączyłem opcje WPS. I tutaj bylem w szoku. Znalazłem w zmianke o tym że można wyklikać połączenie. Więc jestem pewny że on po cichutku wyklikal.
Mogę uzyskać jakieś dowody w tej sprawie i iść na policję? Logi z routera czy coś? Nie chce używać siły bo potem on wyjdzie na ofiarę. A wiem że takie rzeczy są jak najbardziej możliwe.
Taaa... do psychiatry z nia a pan bialorycerz na stryczek, kolega kradnacy wifi dożywocie