Anonim (nie OP): @TakiSobieLoginWykopowy: jak by słabe geny miały wyginąć za pomocą selektywności kobiet, to już by dawno to zrobiły, a tak się nie stało. Dlaczego? Dlatego, że kobiety również są nosicielkami słabych genów i je przekazują. Dlatego, że są mutacje genetyczne. Dlatego, że kiedyś nie było internetu, więc rynek matrymonialny ograniczał się do kilku wsi i najprzystojniejszy chłopek z tych kilku wsi był może max 6/10 i przekazywał
@dzoanakurpa no kazdy ma swoje preferencje i to ze siostra typa powiedziala ze jest ladniejsza niz mu sie wydaje to co z tego takie ma upodobania i tyle w czym tu sensacji szukac XD
@mirko_anonim: no pokazła ci klasycznego fuckboya z kwadratową mordą i idealnym frame'm, dla baby wszystko poniżej tego to genetyczny odpad aka betabankomat, wiem że cieżko to przełknąć ale taka jest prawda
Zostaw siostre
Według mnie też, a jestem niebieskim. My po prostu tak jak różowe zaważamy ocenę tej samej płci co my, a zaniżamy innej.
@TakiSobieLoginWykopowy: jak by słabe geny miały wyginąć za pomocą selektywności kobiet, to już by dawno to zrobiły, a tak się nie stało. Dlaczego? Dlatego, że kobiety również są nosicielkami słabych genów i je przekazują. Dlatego, że są mutacje genetyczne. Dlatego, że kiedyś nie było internetu, więc rynek matrymonialny ograniczał się do kilku wsi i najprzystojniejszy chłopek z tych kilku wsi był może max 6/10 i przekazywał