Wpis z mikrobloga

Clout dodało oświadczenie o zabraniu 50% pensji Labrygi za zachowanie na konferencji.
Jest to najgorsze oświadczenie jakie w życiu widziałem od federacj bo nie mam pojęcia dokładnie za co ta kara jest.
Normalnie podaje się w oświadczeniu co dana osoba zrobiła chyba, że sprawa jest bardzo oczywista to wtedy można palnąć takim ogólnikiem.
Ktoś wie o co dokładnie chodzi? Może niezbyt uważnie oglądałem i coś pominąłem, ale dymy jak dymy na konfie patusiarskie, nie wiem co zrobił takiego labryga czego nie zrobili inni XD

#famemma #cloutmma
BiednyJohny - Clout dodało oświadczenie o zabraniu 50% pensji Labrygi za zachowanie n...

źródło: ocokaman

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@kiniaFF: Mieliśmy już rzucanie szklankami, puszkami, nokaut na wywiadzie. Ostatnio polak rozwalił nos natanowi przed galą i mogę tak wymieniać. Faktycznie to co podałaś mocno się wyróżnia na tle tego co napisałem XD

edit: ale dzięki za napisanie jak faktycznie o to chodzi to dla mnie absurd chyba, że to wywołało jakieś skutki na zdrowiu natana bo jak nie to różnice są niewielkie jakby porównać do innych sytuacji.
  • Odpowiedz