Aktywne Wpisy

JoeGlodomor +227
R---------a mnie zamieszanie wokół tego zdjęcia. Koleś wygląda lepiej, niż 99,9% społeczeństwa, umięśniony + niski body fat, a jedyne komentarze to "hehe, mały pyrtek" albo że wiadomo już, dlaczego Anka woli Hiszpanów.
#lewandowski
#lewandowski
źródło: 1000001381
Pobierz
Metodzik +130
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA STEAM ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 Graveyard Keeper za D̲A̲R̲M̲O̲ na STEAM 🔥
📊 OCENY:
STEAM: Bardzo pozytywne (37 805 ocen)
🔥 Graveyard Keeper za D̲A̲R̲M̲O̲ na STEAM 🔥
📊 OCENY:
STEAM: Bardzo pozytywne (37 805 ocen)

źródło: IMG_7411
Pobierzhttps://www.gov.pl/web/rozwoj-technologia/jest-gwarancja-wsparcia-w-zakupie-pierwszego-mieszkania-w-2024-r
Czyli wycofanie
Gratulacje.
Będzie tak jak mówiłem - Mariusz 7k netto będzie musiał wziąć kredyt 4k, a pjoter "po co było cokolwiek robić" dostanie kredyt zero xD
Haha
@forfiterex: czyli dodanie jakiegoś dętego limitu, żeby takie forfitery przestały się pluć i łatwiej było przepchnąć xD
@forfiterex: o żadnym limicie nic nie ma napisane jest tylko kryterium dochodowe więc skąd takie założenie?
Chyba, że wyparcie wygra
Mówi to coś Panu, Panie Ferdku?
@wypopekX, wypierdek, skończ już tę robotę na dzisiaj
@forfiterex: nie mogę, mój janusz powiedział, że mam dzisiaj nadgodziny, Anetka już robi kapuczinę, cały biurem będziemy siedzieć do wieczora i kręcić zasłużona bekę xD
@onomatopejusz: oberwą ludzie co się dorabiają i starają, a bańka jak była tak będzie bo osoby co się urodziły z kapitałem nadal będą kupować całe piętra pod biezpieczna inwestycję