Aktywne Wpisy

Co byście chcieli dostać jako niebieskie paski.
Prezent na być do 500 zł dla 55 lvl. Bez motywów seksualnych, politycznych, alkoholowych, sportowo - adrenalinowych.Książka i perfumy odpadają bo trudno to spersonalizować. Wyjście do teatru kina itp odpadają bo wiem że nie zostanie to wykorzystane. Ciuch poza dodatkiem odpada.
Prezent na być do 500 zł dla 55 lvl. Bez motywów seksualnych, politycznych, alkoholowych, sportowo - adrenalinowych.Książka i perfumy odpadają bo trudno to spersonalizować. Wyjście do teatru kina itp odpadają bo wiem że nie zostanie to wykorzystane. Ciuch poza dodatkiem odpada.

Vermeerrr +9
Jaki film chcielibyście wymazać z pamięci i obejrzeć jeszcze raz?
#film #filmnawieczor #pytanie #pytaniedoeksperta
#film #filmnawieczor #pytanie #pytaniedoeksperta

https://arstechnica.com/security/2023/12/exploit-used-in-mass-iphone-infection-campaign-targeted-secret-hardware-feature/
@niebezpiecznik-pl
@sekurak
#gielda #bezpieczenstwo #programista15k #apple
Jeśli dobrze oceniam skalę problemu to coś takiego, lata temu byłoby newsem nr 1. Niestety dziś nie dowiem się o tym jeśli nie przeglądam niszowych kont na Twitterze, media głównego nurtu przestały dostarczać istotne informacje.
Dobry artykuł
https://www.bloomberg.com/news/articles/2023-12-15/china-s-apple-iphone-ban-accelerates-across-state-firms-government
Jedyna różnica pomiędzy chińskimi korporacjami to kto te dane czyta
@kryptoholik: bo wystarczy napisać coś o androidzie/apple, żeby w komentarzach była zadyma xd
@malinq: a na czym niby?
uprzedzając p---------e o sprzedaży danych do targetowanych reklam - google dorabiało się na reklamach zanim były one targetowane
@malinq: zgoda, nie zauważyłem go na liście.
google dorabiało się na reklamach zanim były
źródło: Screenshot_2023-12-28-09-41-43-143_com.android.chrome-edit
Pobierz@apee: widać, że masz iphona i niewiele wiesz xD
W Apple store jest tak samo dużo syfu jak w każdym innym sklepie z aplikacjami i Apple nie robi z tym nic, póki nie ma szumu.
Chociażby pełno scamerskich aplikacji
@Kajtosz: jeżeli można kupić sobie youtube'a przed "dorobieniem się" to ok.
A jak pokazujesz wykres cen akcji to warto żeby wspomnieć o ogólnym trendzie na rynku technologicznym i wtedy okaże się, że teza o tym, że dorobili się na szpiegowaniu jest naciągana i bezpodstawna.
źródło: Zrzut ekranu 2023-12-28 o 12.25.01
Pobierz