Aktywne Wpisy
Werchm96new +5
#hotelparadise otwieram nitkę na taką zabawę. (Sami sobie musicie to szybko zrobić). Wypisujemy od 1 do 9 (allstars też) edycji po kolei, pierwsze osoby z danej edycji, które przychodzą Wam na myśl. Ja zacznę:
1. Remiziak
2. Ata
3. Ola
4. Klapessa
1. Remiziak
2. Ata
3. Ola
4. Klapessa
mirko_anonim +37
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moje największe błędy życiowe:
- zamiast dorabiać się na prywatyzacji i rozkradaniu majątku państwowego, to ja dopiero wychodziłem z łona matki.
- nie zakredytowałem się po same kule w czasie mojej pierwszej pracy na studiach (2019/2020), bo później nieruchy odleciały z zasięgu ręki.
- nie poszedłem na medycynę, dopiero po studiach dowiedziałem się, że byle lekarz rodzinny trzepie po 50k a rezydenci po 10-20k. Poszedłem na informatykę, coś tam zarabiam te 15k, ale w sumie to każdy ma mnie za śmiecia.
Niestety
Moje największe błędy życiowe:
- zamiast dorabiać się na prywatyzacji i rozkradaniu majątku państwowego, to ja dopiero wychodziłem z łona matki.
- nie zakredytowałem się po same kule w czasie mojej pierwszej pracy na studiach (2019/2020), bo później nieruchy odleciały z zasięgu ręki.
- nie poszedłem na medycynę, dopiero po studiach dowiedziałem się, że byle lekarz rodzinny trzepie po 50k a rezydenci po 10-20k. Poszedłem na informatykę, coś tam zarabiam te 15k, ale w sumie to każdy ma mnie za śmiecia.
Niestety
Hołownia, nie zwołując posiedzenia Sejmu przed Nowym Rokiem, pokazał nauczycielom zastrzeżony gest Kozakiewicza.
Nie róbcie fikolków
Piłeczka była po jego stronie
@takJakLubimy: oho pisowcy sobie w jakieś gierki grają ws podwyżek
na szczęście skończyły się ich rządy i mamy władze które poważnie podchodzą do tematu
mnie tylko rozwala, że nagle dofinansowanie TVP, a nawet zwiększenie tego dofinansowania nie jest problemem dla wykopków. Teraz wychwalają Tuska jako wielkiego stratega, że to robi, a Dudę wyzywają od najgorszych, za to, że to blokuje.
Widać, że głębokość poglądów politycznych większości jest na poziomie przywiązania kiboli do klubów piłkarskich. Nie ważne co klub robi, ważne że jest to mój klub.
Więc nic dziwnego, że
Dodatkowo już jest jasno powiedziane, że to siano zostanie przeniesione na onkologię, no ale pisowski spin jest inny, więc powtarzasz bzdury.
@zobq: nikt nie wychwala Tuska za to, że w ustawie okołobudżetowej był hajs dla TVP także przestań kłamać
a Dudę wyzywają bo jest hipokrytą i ludzi to mierzi
DuDu skorzystał ze swoich uprawnień. Mógł.
Hołownia nie skorzystał, a mógł.
DuDu mógł i skorzystał (w twoim mniemaniu negatywnie czyniąc)
Hołownia zaniechał ... a mógł naprawić zło Dudy (w twoim mniemaniu).
@maximilianan: nie, propozycja zwiększenia dofinansowania została zgłoszona i przegłosowania przez obecny sejm.
Może cię to zaskoczy, ale słowa Tuska jeszcze nie mają
@takJakLubimy: Skorzystał ze swoich uprawnień by rząd i parlament zebrały się wcześniej do obrad? Nie.
@zapomnialemhaslo: yhy Nie zarzucę ci, że kłamiesz, powiem tylko, że mijasz się z prawdą.
słowo klucz
@maximilianan: to ty się wygłupiasz. Nie mówię o projekcie budżetu, tylko o ustawie okołobudżetowej. Zwiększenie dofinansowania w ustawie okołobudżetowej przegłosowanej w czwartek było czysto działaniem obecnego rządu i sejmu i nie był przymuszony do tego.
@takJakLubimy: a dlaczego miał zwoływać nadzwyczajne posiedzenie sejmu?