@bachuxd: to mrożona ze swoimi dodatkami, czy swoja cała? Jak swoja to git, jak mrożona, to też git, ale trochę mniej, bo jednak zawsze to dodatkowe punkty za napracowanko, jak robisz swoje ciasto. No i smakuje lepiej na swoim.
@PiersKurczaka: Ciasto sam robiłem. Mam taką maszynkę do wyrabiania ciasta z funkcją podgrzewania, żeby lepiej rosło. Także pracy przy tym tyle co nic.
@Masterczulki Jadlem takowa, nazywalo sie to u mnie w piekarni kapuśniaczkiem xD Choc i tak najlepsza to pizza cipolla - puree z cebuli, cebula marynowana i karmelizowana. Uczta dla kubkow smakowych.
@unguided1989: @bachuxd zalezy co kto lubi boczek jest taki 'al dente' jak wolisz taki bardziej bekon to trzeba najpierw na patelni go zjarać no i wtedy tłuszcz się wytopi a tak masz tłuszcz z boczku czyli chłopską nie za suchą pizze w sumie co kto lubi
#gotujzwykopem #swieta #pizza
źródło: 410527955_1639682800164997_7387526395591088590_n
PobierzTeż taką robię!