✨️ Autor wpisu (OP): @Qullion: Właśnie nie wybrzydzałem. Nawet robiłem podchody do takiej 6/10, której niby się podobałem, ale moje wrodzone s----------e i brak dobrej gadki, wręcz sztywność w kontaktach z laskami dały sobie znać i nic z tego nie wyszło. A raczej chciałem ją na to mityczne beniz into vagina chociaż. Jakbym miał lepszą gadkę, to pewnie bym tego dokonał.
Chyba po Nowym Roku pozostaje tylko pójść na dobrą roksę, żeby nie umrzeć jaki prawik.
@mirko_anonim: ile masz lat, bo to dość kluczowe - znowu to mogą być żale ziomeczka 20 lat co nic nie zdziałał poza obejrzeniem redpillowego filmiku na yt i poczytania anonimowych na mirko
weź się za robotę, a jak nie będzie szło to zawsze zdążysz wrócić z żalami tutaj - ale póki co jak sam
────────
@mirko_anonim: ile masz lat, bo to dość kluczowe - znowu to mogą być żale ziomeczka 20 lat co nic nie zdziałał poza obejrzeniem redpillowego filmiku na yt i poczytania anonimowych na mirko
weź się za robotę, a jak nie będzie szło to zawsze zdążysz wrócić z żalami tutaj - ale póki co jak sam