Aktywne Wpisy
WillyJamess +419
Apeluję, żeby przestać wstawiać wszędzie mordę Tomczaka, bo przecież ten pajac właśnie w tym celu został wynajęty, żebyście go targetowali. On przyjmie na ryj każdą ilość śliny, a potem sobie po cichutku zniknie, tak samo jak Szumowski czy Niedzielski.
TO DONALD TUSK JEST ODPOWIEDZIALNY ZA KREDYT 0%, a nie jakiś pachoł, który zjawił się znikąd i za chwilę odejdzie w to samo miejsce. Tusk tymczasem pływa sobie w baseniku z wnuczkami, kopie
TO DONALD TUSK JEST ODPOWIEDZIALNY ZA KREDYT 0%, a nie jakiś pachoł, który zjawił się znikąd i za chwilę odejdzie w to samo miejsce. Tusk tymczasem pływa sobie w baseniku z wnuczkami, kopie
Anoncio2111 +55
Witajcie Miraski, chciałem się Wam pochwalić zdjęciem Saturna, które zrobiłem dosłownie kilkanaście minut temu zestawem teleskop (zwierciadło 8 cal)+ lustrzanka. Efekt taki sobie, ale i tak jestem mega zadowolony ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ
#astronomia #astrofotografia #kosmos #nauka #fotografia
#astronomia #astrofotografia #kosmos #nauka #fotografia
Piszę do Was z pytaniem.
Jadę autostradą prawym pasem, późny wieczór, śnieżyca, jadę około 95 km/h. Na pokładzie samochodu małe dziecko. Nie ma dużego ruchu, za to jest sporo ciężarówek. Co chwilę jakaś ciężarówka dojeżdża mi do zderzaka (dosłownie), jedzie tak przez chwilę, po czym zaczyna świecić długimi światłami. Niektórzy dodają do tego klakson. Po co? Dlaczego mnie nie wyprzedzą bezpiecznie lewym pasem? Czy to demonstracja siły? Ale czyjej siły? Bo przecież auto, którym jeździcie, nie jest nawet wasze. Cieszy was, że kogoś przestraszycie? Że ktoś się denerwuje? Że czasem może kogoś zmieciecie do rowu (tego doświadczyłam jako rowerzystka)? Co w was jest, że nie potraficie zachowywać się jak ludzie? Przecież macie żony, macie dzieci. Naprawdę brakuje wam wyobraźni, że to co robicie jest zwyczajnie niebezpieczne i może skończyć się wypadkiem? Pasażerowie osobowego samochodu w zderzeniu z ciężarówką nie mają szans ????
#polskiedrogi #zycietruckera #bekaztransa
@i-kamieni-kupa:
No i co z tego, że wolniej? Wciąż mogą go po prostu wyprzedzić.
Nie powielaj bzdur.
@rafal_13 @Krupier nie mogą wyprzedzić nawet jakby jechał 85 km/h bo mają ograniczenie prędkości do 80 km/h i tyle maksymalnie powinni jechać autostradą jeśli to duże dostawcze auta (powyżej 3,5 tony). Oczywiście każdy kto jeździ wie gdzie
Komentarz usunięty przez moderatora