Aktywne Wpisy
vulfpeck +691
mirko_anonim +40
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wszyscy płaczecie, że kobiety wolą chadów i bad boyów, tymczasem ja jako zupełnie przeciętna, bezdzietna, szczupła i typowa szara myszka szukam spokojnego Mireczka, bez nałogów, który będzie ze mną jeździł w góry, doświadczał nowych rzeczy, będzie wspierał i akceptował w 100%. Zarabiam na siebie, utrzymuję się sama, mam oszczednosci, nie oczekuję, że facet będzie mial mieszkanie (jak będzie miłość to kupimy razem). Jedyne czego chcę w swoim życiu to
Wszyscy płaczecie, że kobiety wolą chadów i bad boyów, tymczasem ja jako zupełnie przeciętna, bezdzietna, szczupła i typowa szara myszka szukam spokojnego Mireczka, bez nałogów, który będzie ze mną jeździł w góry, doświadczał nowych rzeczy, będzie wspierał i akceptował w 100%. Zarabiam na siebie, utrzymuję się sama, mam oszczednosci, nie oczekuję, że facet będzie mial mieszkanie (jak będzie miłość to kupimy razem). Jedyne czego chcę w swoim życiu to
Na twitter możecie poczytać wpisy prawdziwych lekarzy, psychologów klinicznych + psychoterapeutów o szarlatach pseudoterapeutach którzy próbują nas leczyć. Na zdjęciu tylko wybrane najnowsze wpisy, piszą dwie dobrze wykształcone Panie, jest ich znacznie więcej, Panów również:) Wystarczy śledzić kilka oficjalnych kont i mamy wstęp do ula polskich psychoterapeutów, czy lekarzy.
To co jest najlepsze Polska Rada Psychoterapii zaczęła blokować wszystkich i jedynych najlepiej wykształconych lekarzy + psychoterapeutów którzy wypowiadają się krytycznie. Praktycznie wszyscy jednym głosem mówią że chcą psychoterapii opartej na jakościowych badaniach naukowych, oraz chcą aby psychoterapeutą mógł zostać jedynie psycholog kliniczny lub lekarz. Krytykują ich broszurki które niczego nie dowodzą i są pełne błędów, pisane jak do ucznia szkoły podstawowej.
Oni co robią? Strzelają focha i blokują wszystkich, bo jeszcze jakiś decydent rządowy to przeczyta i ukróci ich podstępną działalność.
#przegryw #psychoterapia #psychologia #psychiatria #depresja
Na razie jest tak, że 'leczyć' nas może inżynier budownictwa po kursie psychoterapeutycznym. Poza tym wybrać sobie może dowolny nurt, zafascynowany freudem będzie grzebał nam w mózgu przez wiele lat, a my będziemy
Tomasz Witkowski to był piątkowy student uczelni akademickiej xD I jest najbardziej krytyczny, mówi
Neuronaukowcy od dawna piszą, że wszyscy jesteśmy debilami xD Nie ważne ile uczelni ukończyłeś, i jak dobrym byłeś studentem - chociaż to dobre że potrafisz dostrzec wtedy własne błędy poznawcze, i problemy otaczającego świata xD Ludzki mózg jest po prostu głupi. Masa błędów, sprzeczności, strumień randomowych myśli wydobywający się automatycznie z mózgu bez udziału wolnej woli która jest iluzją.