Aktywne Wpisy
Soczi +353
#policja #stopcham #polscykierowcy
Sytuacja z wczoraj. Przechodzę przez pasy, zauważam tak zaparkowane auto, centralnie na pasach. Akurat przejeżdża policja to zatrzymałem radiowóz i pytam pana i pani policjant "czy można tak zaparkować samochód?". I tu się powoli zaczyna karuzela. "Które? Jak zaparkowane?", no te tutaj, centralnie na pasach i pokazuję palcem. Swoją drogą oddalone jest o 6 m od nich. W odpowiedzi usłyszałem, że no "raczej"
Sytuacja z wczoraj. Przechodzę przez pasy, zauważam tak zaparkowane auto, centralnie na pasach. Akurat przejeżdża policja to zatrzymałem radiowóz i pytam pana i pani policjant "czy można tak zaparkować samochód?". I tu się powoli zaczyna karuzela. "Które? Jak zaparkowane?", no te tutaj, centralnie na pasach i pokazuję palcem. Swoją drogą oddalone jest o 6 m od nich. W odpowiedzi usłyszałem, że no "raczej"
Neheli +83
Obrzydzono tak macierzyństwo, że 22 -letnia kobieta postrzega, to jako niszczenie sobie życia, w 1990 to był średni wiek posiadania dziecka. #demografia #psychologia #logikarozowychpaskow #pracbaza #zwiazki
życzę ci cioto z------a szybkiego w-----------a z roboty, dużo kupców u kupców, dużo partnerów kobry na boku, dużo nagonek, zgłoszeń i ogłoszeń.
kutkoinatema z--------------------a jaksiemówi przeproszenie #bonzo #patostreamy