Wpis z mikrobloga

@LebronAntetokounmpo: może i konfiarze wydają się głupi, ale to mylne złudzenie. Są ciut głupsi.

Najwyraźniej działają, aby nigdy nie mieć żadnej realnej władzy i być wieczną opozycją. Wtedy mogą kłamać ile wlezie, bo i tak nikt ich pomysłów nie zrealizuje. A jakby przyszło im do rządów, to trzeba by się z połowy pomysłów tłumaczyć, że to tylko taki żarcik był.
  • Odpowiedz
@zmarnowany_czas: dzięki wpisowi @wojna sam imperator tusk się pochylił nad tematem jak zobaczył tego mema z rakiem, także podziękujmy @wojna za uruchomienie tematu, neuropki to są typowi niewdzięcznicy, powinien was odwiedzić Braun z gaśnicą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@zmarnowany_czas: przecież @wojnna to rasowy manipulator.
Patrz co tutaj o-----ł:
https://wykop.pl/wpis/69650839/szur-wojna-napisal-cos-o-koronawirus-covid19-wiec-
Usuwa komentarz, robi zmyślony cytat (wkłada komuś coś w usta) i wrzuca na czarną.
Zresztą nie tylko mi coś takiego
@mk321 +6
Szur @wojna napisał coś o #koronawirus #covid19, więc w komentarzu sobie śmieszkowałem z niego (napisałem taką krótką pastę o tym, że on jest szurem, na wzór tego co on napisał: "21 grudnia 2013 roku, 37 minut po wzięciu lewoskrętnej witaminy C...").

On usunął
  • Odpowiedz