Aktywne Wpisy

Maly_Jasio +222
Dzień dobry. Chciałem się tylko pochwalić, że w wieku 43 lat dorobiłem się 90m2 bez kredytu we Wrocławiu w spokojnej dzielnicy. Dziękuję

sebolson +7
Dobry,
Walczę od dłuższego czasu (rok) z problemem cofania zapłonu do dolotu podczas zimnego rozruchu. Problem nie zawsze występuje. Około raz na 10 odpalen. Auto to BMW E46 z silnikiem m54b22.
Dolot sprawdzony dymiarka i nieszczelności zostały wyeliminowane (korekty długoterminowe od 3 do 4%)
Disa zregenerowana
Nowa pompa paliwa oraz filtr paliwa
Wymienione uszczelki na vanosie
Walczę od dłuższego czasu (rok) z problemem cofania zapłonu do dolotu podczas zimnego rozruchu. Problem nie zawsze występuje. Około raz na 10 odpalen. Auto to BMW E46 z silnikiem m54b22.
Dolot sprawdzony dymiarka i nieszczelności zostały wyeliminowane (korekty długoterminowe od 3 do 4%)
Disa zregenerowana
Nowa pompa paliwa oraz filtr paliwa
Wymienione uszczelki na vanosie

Krótko i zwięźle wytłumaczone w jaki sposób PIS samo doprowadziło do kontroli TVP przez Tuska. Kawa na ławę.
Materiał dla tych którzy mają wątpliwości co do przejęcia #tvpis
źródło: Bez tytułu
PobierzZresztą 9 min uważnego słuchania to chyba nie jest długo...
Gdy wprowadzili Radę nadzoru mediów jednocześnie uchylili KRRiT, a że ponoć uchylenie KRRiT było zgodne z prawem, ale powstanie RNM już nie no to zostało traktować TVP jak zwykłą spółkę
@Artrix: A no to właśnie, tu jest ta kość niezgody i wczoraj o tym czytałem na... WP. Chyba sobie przeczytam ten niepublikowany wyrok jeszcze raz, ale to nie jest tak, że tylko ja tu mam wątpliwości. RMN jest niezgodne z prawem bo przejmuje obowiązki KRRiT, więc logicznie rzecz biorąc samo uchylenie KRRiT też zgodne być nie może..
Tu by trzeba było