Wpis z mikrobloga

Najśmieszniejsze jest to, że PiS przez 8 lat deptał konsytucję, przeżuwał, puszczał sobie balony i przeżuwał jeszcze raz dokładnie żeby nic się nie ostało, a dzisiaj darcie "ŁO BOŻE KONSTYTYCJE ŁAMIO!" xd
#tvpis #bekazpisu
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xiv7: nikt nie łamał wprost, ani PiS ani PO teraz. To takie przedszkole "proszę pani a on mnie uderzył" tylko że teraz tą rolę spełnia konstytucja, która jest na tyle nieprecyzyjna żeby można było sobie w ten sposób pogrywać
  • Odpowiedz
@Arboree: trybunał stanu dla glapińskieho przecież będzie NBP kupował obligacje w dużej mierze od banków, które są pod kontrolą Skarbu Państwa, a do transakcji dochodziło niemal natychmiast po tym, gdy banki te kupiły papiery dłużne od Ministerstwa Finansów.
  • Odpowiedz
@haabero: dobrze, zobaczymy, ja obstawiam że okaże się że nikt za PiS jednak nie złamał konstytucji i zdziwię się jak się okaże że macie rację
  • Odpowiedz
nikt nie łamał wprost, ani PiS ani PO teraz

@Arboree: PiS łamał wprost. Choćby tym, że wymienili ludzi w KRS dwa lata wcześniej niż pozwala na to Konstytucja.
  • Odpowiedz
@xiv7: najlepsze jest to, że cały czas słyszałem krytykę PiSu, że p--------i przez 8 lat - "a za PEŁO". Teraz jest - "a za PiSu.." :)
  • Odpowiedz