Aktywne Wpisy

jamestown +20
#raportzpanstwasrodka Ostatnio Khmerska fuszerka wyprowadzała Klapka z równowagi, co nie przeszkodziło mu wziąć najtańszego fachowca do położenia cegieł i w dzisiejszym gniocie chwalił postępy w budowie.
Ja specjalistą budowlanym nie jestem, ale nawet na chłopski rozum patrząc na to widać, że chyba coś jest nie tak z tymi łukami.
Jest tutaj jakiś ekspert, który powie czy to jebnie czy "myli się pan"?
z chatagpt:
Wykonanie łuku z cegły to jedno
Ja specjalistą budowlanym nie jestem, ale nawet na chłopski rozum patrząc na to widać, że chyba coś jest nie tak z tymi łukami.
Jest tutaj jakiś ekspert, który powie czy to jebnie czy "myli się pan"?
z chatagpt:
Wykonanie łuku z cegły to jedno
źródło: new angkor wat
Pobierz
Jagoo +14
Łódź summer festiwal, nie wiem ile ludzi przyszło, ale godzinę temu przestali wpuszczać ludzi xd
#lodz #lodzsummerfestival #imprezy
#lodz #lodzsummerfestival #imprezy
źródło: temp_file633976299755869937
Pobierz

@kamil-tika: że p---------e hipolicie. Życie takiego dziecka urodzonego pod przymusem to byłby koszmar.
Ale faktycznie, równouprawnienie powinno nastąpić na wszystkich płaszczyznach. Nie widze powodów dla których kobiety nie miałyby służyć w wojsku. We współczesnej armii większść żołnierzy nie ma kontaktu z wrogiem. Kobiety mogą być tak samo dobrymi kierowcami, operatorami dronów, pilotami, snajperami. Wiek emerytalny też należy zrównać, tak samo jak różne normy - od
No i co z tego? Zycie mlodych chlopakow wyslanych do wojska i na wojne to tez koszmar.
Natomiast jeśli kobiety nie chcą mieć dzieci to nie powinny dostawać żadnych parytetów żadnych socjali nic.
Chcesz żyć jak facet to zapiera dalaj jak facet. Albo w lewo albo w prawo. Nie można zjeść ciastko i mieć ciastko. Równy wiek emerytalny normy dźwigania zero socjalu pobór do wojska takie same progi na kierunki studiów a wgl to wywalić połowę kierunków i