Wpis z mikrobloga

@Nowy_wypok_Nowy_ja: ludzi swędzi aż d--a by móc się dosrać lub wypowiedzieć "fachowo" ( ͡° ͜ʖ ͡°). Kiedyś na forum motoryzacyjnym , ktoś zapytał czy felgi 18" mogą być założone do konkretnego modelu Volvo, który był podany w opisie. Heh i typ dostał odpowiedź od fachowca który stwierdził , że nie wie odnośnie Volvo,ale że ze szwagrem włożyli 17" zamiast 16" w Opolu i pasowało.
  • Odpowiedz
@Kakarot_Z albo na grupce ktoś wystawia auto na sprzedaż. Chłop daje reakcję "haha" i komentuje:
"Ja w (kilka lat temu) kupiłem (całkowicie inny model auta) za (całkowicie inna cena)."
Po c--j?
  • Odpowiedz
ma rację


@NaChuiMiTaCHata:
NIe ma racji. Takie jajka po prostu gorzej smakują i śmierdzą. Dla mnie to wystarczający powód, żeby ich nie rozgotowywać, ale ludzie muszą sobie dorobić jakieś historie o ich trujących właściwościach.
  • Odpowiedz
@Flypho Od czasu covida gotowane nawet na miekko czy smazone jajka mi tak smierdza, ze przestalem je jesc. Normalnie jakby kazde bylo zbukiem. Dziekuje pan chinczyk.
  • Odpowiedz
@Kakarot_Z: @Nowy_wypok_Nowy_ja Ci kolesie (z obrazka o forum) nie mają ważniejszych problemów?
Swoją drogą to idealny przykład by nie wierzyć we wszystko co jest w necie, bo raz że ludzie oszukują, a dwa, to nie ma żadnej kontroli nad wiarygodnością tych faktów, choć wszyscy lubią dziś zgrywać ekspertów.
  • Odpowiedz
@Nowy_wypok_Nowy_ja w ostatnią sobotę kolega zaprosił do siebie i właśnie tak wyglądały ugotowane jaja na twardo. No kurczę, smakowały jak kawałek tektury, jak można tego nie zauważyć? Pocieszam sie, że miał sporo innych dań do zrobienia i może po prostu je przegotował, ale jajecznicy bym mu nie dał do zrobienia, bo wpieprzałbym pewnie płytki podłogowe
  • Odpowiedz