Aktywne Wpisy

Marcepanowy_Detektyw +664
Mirki, jest afera - #oszukujo level Allegro xD
Normalnie mnie zagotowało. Robię zakupy na Allegro, wybieram sobie ładnie paczkomat InPost, wszystko elegancko... a tu zonk – przy finalizacji zamówienia magicznie zmienia się sposób dostawy na ich własnego kuriera „Allegro Delivery”. Bez pytania. Bez zgody. Po cichu.
Myślałem, że to może przypadek – ale nie. Sprawdziłem to kilka razy. Za każdym razem Allegro samo zmienia mi metodę dostawy. Jak dla mnie to
Normalnie mnie zagotowało. Robię zakupy na Allegro, wybieram sobie ładnie paczkomat InPost, wszystko elegancko... a tu zonk – przy finalizacji zamówienia magicznie zmienia się sposób dostawy na ich własnego kuriera „Allegro Delivery”. Bez pytania. Bez zgody. Po cichu.
Myślałem, że to może przypadek – ale nie. Sprawdziłem to kilka razy. Za każdym razem Allegro samo zmienia mi metodę dostawy. Jak dla mnie to

SharpCoder +407

źródło: kapitan bomba game mockup
Pobierz
Dotychczas przez kilka miesięcy robiłem podchwytem tak koło 8 powtórzeń z dodatkwoym obciążeniem, siła szła ale nie widziałem tej szerokości.
Jakieś 2 miesiące temu przerzuciłem się na robienie nachwytem (koło 8-10 powtórzeń, 3 serie), rozstaw szerzej niż barki i wydaje mi się że wizualnie to lepiej wchodziło.
Teraz wziąłem niedawno dodatkowo trenerem personalengo i od niego usłyszałem znów mam wrócić do podchwytu, bo nachwytem angażuję więcej miesni obłych niż samych najszerszych....
Dodatkowo dał cwieczenie też na wyciagu drążku nachwytem. Pytałem czemu nie zwykłe podciaganie nachwytem jako uzupełnienie podchwytu to ten że, na wyciagu na drążku trochę inne miesnie pracują i nie jest to gorsze.
Szczerze mówiąc, wywaliłem trochę kasy na 12 treningów u niego i na ulzoenei planu, a nie jestem przekonany czy to co on mówi ma jakiś sens.
Czy branie kreatyny w CZASIE robienia treningu ma jakiś sens większy niż normalne branie np rano w ciągu dnia?
Co o tym sądzicie?
#silownia #mirkokoksy #silownia
Ogólnie podciąganie do ścisła topka w ćwiczeniach na szerokość pleców tylko musisz stosować kilk wariantów