Aktywne Wpisy
kopek +1
Czy ktoś z was jest zadowolony z pracy?
#praca
#praca
giorgioborgio +66
Balenciaga to mistrzowie trolingu. To jest satyra z naszych czasów. Robią z ludzi pośmiewisko i jeszcze na tym zarabiają chore pieniądze, sprzedają jakieś szmaty wyglądające jak z lumpa, szok
#ukraina #wojna #rosja #ukrainskapropaganda #polityka
@IlIIIIllII: ale jak miał siedzieć w domu jeśli został przymusowo wcielony do wojska podczas poboru? (Piszę "jeśli", bo tak naprawdę nie znamy historii tego żołnierza).
jeszcze raz mówię, to jest jego problem i też nie ma gwarancji, że on tam się nie okazał z właśnej woli
ja bardziej jestem ciekaw, dlaczego wgl o tym rozmawiamy? myślisz, że trzeba było dać mu przeżyć i żeby potem znów przymusowo (tak jak mówisz) został wcielony do wojska i znów przyszedł z
Dlatego też atakowanie konwojów
ja mam odczucie, że z ruskimi rozmawiam, tylko oni potrafią tak głupie i nielogiczne rzeczy mówić
@IlIIIIllII: nie według mnie tylko według prawa międzynarodowego.
Dodatkowo po co ruskie przyjechali na Ukrainę? Dobicie ciężko rannego żołnierza rosyjskiego to zbrodnia wojenna a mord 120 000 cywili ukraińskich w Mariupolu
@Nowystaryziel: No właśnie to jest ciekawe z tym Mariupolem całym, że statystki inne prócz tych propagandowych nic nie mówią. Zero konkretów, same domysły. Według ONZ na całej Ukrainie od początku wojny zginęło mniej więcej 15k cywilów a o Mariupolu co rusz czytam o liczbach od 100k do nawet 500k. Jak to możliwe?
Aha
@IlIIIIllII przejrzyj tag #ukrainskapropaganda wrzucałem tam już wypowiedź prawnika na ten temat.
Nie będzie ciał nie będzie dowodów- tylko popiół i kamień na kamieniu nie zostanie.
@IlIIIIllII: no jak ja jestem czegoś ciekawy to szukam. Podałem ci gdzie to znajdziesz. To dowodzi tego, że doskonale wiesz jaka jest prawda tylko szukasz pretekstu do podważenia moich słów¯\(ツ)/¯
@Nowystaryziel aha ok.
XD