A jak mówiłem tu o tym rok temu, że dobijanie z dronów to zbrodnia wojenna i głupotą jest pokazywanie jej światu to mnie Artiomy mało nie zjadły¯\(ツ)/¯
@Aquamen iksde. Dokładnie to samo mówiłem wielokrotnie o ukraińskich zbrodniach wojennych i od początku mnie tu za to wyzywano. Ruskie zbrodnie wojenne są złe, a ukraińskie to metafizyka xD dobrze, że już większość ludzi trzeźwieje z tego banderowskiego amoku.
@Aquamen: coz, dokladnie tak jak piszesz. Od poczatku jak pojawialy sie takie filmiki byly tez glosy ze to nie bardzo w porzadku, no ale wtedy panowala moda na podejscie ze Ukraina ma zawsze racje wiec byly zakrzykiwane. A im wiecej takich filmow, im wiecej Ukraina pokazuje w polityce tym niestety bardziej widac ze mentalnoscia siedza dalej na wschodzie
Sami sobie ukrecili na siebie bata, nikt w UE nie bedzie chcial miec
@Aquamen: człowieku ty robisz jakieś głupie stwierdzenia i kiedy jesteś proszony o przedstawienie dowodów, to mówisz "szukaj", ty naprawdę kacapem jesteś, bo tak tylko oni mogą mówić xD
NATO powinno w ramach odwetu zbombardować moskwę i leningrad
@Nowystaryziel: xD Ty tak na serio? Ciężko mi uwierzyć, że można być tak głupim, żeby pisać coś takiego na poważnie. #!$%@? się tam różnicie od ruskich z takim podejściem
@Aquamen: Wystarczyłoby tytuł filmiku z gruzowaniem rusków zmenić na "ROSJANIE GRUZUJĄ UKRAINCÓW" i już by się pieknie zesrali wszyscy a autor takiego dzieła by bana zgarnął xD
#ukraina #wojna #rosja #ukrainskapropaganda #polityka
Sami sobie ukrecili na siebie bata, nikt w UE nie bedzie chcial miec
@IlIIIIllII: Ja #!$%@?, z jakimi bezmózgami bez wyobraźni ja tu siedzę. Dla miernoty z wykopu siedzącej w piwnicy swoich starych wszystko jest proste.
@IlIIIIllII: Jeśli sprawdzą się przewidywania analityków, to za parę
@Nowystaryziel: xD Ty tak na serio? Ciężko mi uwierzyć, że można być tak głupim, żeby pisać coś takiego na poważnie.
#!$%@? się tam różnicie od ruskich z takim podejściem