Aktywne Wpisy
JonasKahnwald +163
Pisałem kiedyś, że spełniłem swoje marzenie ze studiów co do gamingowego PC. Tak właśnie wygląda, Aorus RTX 4090, R7800X3D. (ʘ‿ʘ)
#pcmasterrace #komputery #gry #chwalesie
#pcmasterrace #komputery #gry #chwalesie
Zielonykubek +577
Kiedy nie udało się straszenie, że mieszkań zabraknie, kiedy nie udały się artykuły o gniazdownikach, czas na kolejny temat #nieruchomosci
Mi niestety w kampanii nie podobało się hasło: "100 konkretów na 100 dni"
To jest bardzo trudne do zrealizowania wręcz niemożliwe a bardzo łatwo wystawili się na atak z drugiej strony
@Dragonan: Tak, ale nie w momencie kiedy k---y pisowskie wszystko przeżarły. Najpierw kraj dojechał Cie cenami, hajs za emisje co2 przebalował a teraz jak się rypło to hehe wolny rynek. Nie ma tak. Naprawiać energetykę małe k----e.
@Dragonan Znaczy wyj3bać w p---z1ec spekulacyjny system handlu uprawnieniami do emisji CO2?
Czy może przynajmniej przeznaczyć na rozwój tańszych źródeł energii pieniądze które rząd uzyskał że sprzedaży tych uprawnień.
A może cofnąć się w czasie i naprawić lata zaniedbań w rozwoju polskiej energetyki?
Dlaczego ja, jako konsument końcowy, mam ponosić koszty czyichś zaniedbań i manipulacji?
@Dragonan: PLN kierunek Lira turecka? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To akurat jedyny sensowny ruch, jak najszybciej trzeba ładować OZE i atom pod sam korek a w międzyczasie łatać takimi protezami
@Dragonan: zdecyduj się, urealnić, czy podnieść o 20%? Bo prawdziwe urealnienie to wzrost o 70%.