Wpis z mikrobloga

@gonzo91 Poejabalo chyba. Kto chciał kupić mieszkanie w 2024 ma teraz p--------e, bo jak to zrobią to będzie drożej, devowie pochowają mieszkania do momentu wprowadzenia, a mieszkania nie wybierzesz bo będziesz się licytował z cwaniakami
  • Odpowiedz
@gonzo91: dzięki tej decyzji kurniki inwestycyjne w centrum 50m2 zrównają się z cenami domów 100m2 na przedmieściach xD Już powoli ta granica zaczyna dochodzic
  • Odpowiedz
@gonzo91: jako, że uruchomiłem kredyt BK2% tydzień temu, to odniosę się do wyboru banków PKO BP i Pekao SA. wniosek złożyłem jeszcze do BOŚ i miałem opcję Aliora. Alior się na mnie wypiął - babka nie ukrywała, że za dużo ma wniosków i była opryskliwa. BOŚ chciał kilkanaście tysięcy prowizji i uciął zdolność o 10 tysięcy, mimo, że wstępna decyzja finansowa była pełna. PKO BP chciało jedyne 2,5tys prowizji, a
  • Odpowiedz
Tusk traktował swoich wyborców poważnie w 2014 roku. Mówił, że programów socjalnych nie ma i nie będzie dlatego przegrał wybory. Gość wyciągnął wnioski na przyszłość i traktuje ludzi tak jak trzeba czyli jak idiotów i wygrywa.

@wersalski_kasztaniQ: Jak widać ludziom nie dogodzisz bo zawsze im coś nie będzie pasować i skrytykują na wszelki sposób nawet przecząc samym sobie, aby pasowało pod tezę. Tak zrobisz i źle, zrobisz inaczej też źle.
  • Odpowiedz