Wpis z mikrobloga

W dobie inby trolla fabiarza, nadszedł czas na odbiór mojej paki, której nadawcą jest @cadmus (ʘʘ)

Paka była duża, miałam problem wyciągnąć ją z paczkomatu, tak więc jeśli widzieliście takie niskie i stękające przy wyciąganiu paczki, to byłam to ja xD

Pierwsze co mnie zachwyciło, to list z Hogwartu! Rozczytałam się drogi Mikołaju i doceniam, że list jest napisany odręcznie, choć nie lubisz pisać ( ͡° ͜ʖ ͡°) super pomysł z tą kopertą, uśmiech nie schodził mi z twarzy w trakcie czytania.

Obraz do namalowania łączący w sobie dwie moje miłości - koty i Muncha, to absolutny hit! Nie mówiąc już o tym, że do namalowania jest świętej pamięci Lil Bub [*] ()

Z książką trafiłeś w 10, była na mojej liście książek do przeczytania, więc jestem Ci za nią bardzo wdzięczna!

Skąd wiedziałeś, że uwielbiam świeczki? Nie pamiętam, abym o tym wspominała w opisie xd a może jednak? W takim razie wychodzi na to, że lepiej się przyłożyłeś do przeczytania opisu, niż ja do napisania go ( ͡º ͜ʖ͡º) bardzo ładnie pachnie, jest też estetyczna, co dodatkowo sobie cenię :)

Zestaw do pieczenia z foremkami super sprawa, trzeba będzie w końcu zrobić jakieś ciasteczka, bo dawno nie robiłam, tak więc teraz mam motywację xd ta łopatka jest taka ładna, że szkoda mi jej używać!

Dużo słodyczy, w tym takie, które bardzo lubię, mianowicie te pierniczki ze śliwką, nawet niedawno mojemu mówiłam że ja to lubię właśnie takie pierniki, a nie jakieś norymberskie, gdzie miejsce miał skandaliczny proces ( ͡° ͜ʖ ͡°) żartuję oczywiście xd

Ptaszki będą miały co jeść, wprawdzie nakarmiłam je tuż przed wybraniem się po paczkę, ale na pewno w tym tygodniu trzeba im będzie wsypać, więc zapasik urósł mi jeszcze większy :)

Piwko wypiję wieczorem, bo jeszcze mam w tym dniu sporo do zrobienia, a głowa słaba, więc jedno piwko dla mnie to max xd

No i zabawka i puszeczki dla #kitku, jak widać na załączonym obrazku, od razu wiedziała, co należy do niej (ʘʘ) w tej chwili jak to piszę to ma szajbę w zabawie tą myszą.

Pięknie dziękuję Ci mój Mikołaju za postaranko i trafione prezenty, życzę Ci wesołych świąt, dużo zdrowia dla Ciebie i Twojej rodziny, oraz szczęścia, spełnienia marzeń i dużo pieniędzy, bo to nieprawda, że szczęścia nie dają ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#wykopaka #pokapake #pokazkota
Sandrinia - W dobie inby trolla fabiarza, nadszedł czas na odbiór mojej paki, której ...

źródło: IMG_20231213_120101

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach