Aktywne Wpisy

wfyokyga +99

źródło: temp_file6263327693831224378
Pobierz
walzky +27
Dużo ludzi pyta, o co chodzi z tymi ufokami nagle, więc wyjaśniam pokrótce od czego się zaczęło. Będzie krótko, bo cały temat UAPów to jest na trzytomową książkę.
To nie jest tak, że wszyscy nagle krzyczą „O! Światełka! To kosmici!”. Cały problem z tymi światełkami jest taki, że one od ponad 60 lat latają nad obiektami nuklearnymi - elektrownie, jednostki wojskowe, miejsca gdzie wzbogaca się uran. Nawet były przypadki, gdzie te obiekty latały
To nie jest tak, że wszyscy nagle krzyczą „O! Światełka! To kosmici!”. Cały problem z tymi światełkami jest taki, że one od ponad 60 lat latają nad obiektami nuklearnymi - elektrownie, jednostki wojskowe, miejsca gdzie wzbogaca się uran. Nawet były przypadki, gdzie te obiekty latały
Paka była duża, miałam problem wyciągnąć ją z paczkomatu, tak więc jeśli widzieliście takie niskie i stękające przy wyciąganiu paczki, to byłam to ja xD
Pierwsze co mnie zachwyciło, to list z Hogwartu! Rozczytałam się drogi Mikołaju i doceniam, że list jest napisany odręcznie, choć nie lubisz pisać ( ͡° ͜ʖ ͡°) super pomysł z tą kopertą, uśmiech nie schodził mi z twarzy w trakcie czytania.
Obraz do namalowania łączący w sobie dwie moje miłości - koty i Muncha, to absolutny hit! Nie mówiąc już o tym, że do namalowania jest świętej pamięci Lil Bub [*] (。◕‿‿◕。)
Z książką trafiłeś w 10, była na mojej liście książek do przeczytania, więc jestem Ci za nią bardzo wdzięczna!
Skąd wiedziałeś, że uwielbiam świeczki? Nie pamiętam, abym o tym wspominała w opisie xd a może jednak? W takim razie wychodzi na to, że lepiej się przyłożyłeś do przeczytania opisu, niż ja do napisania go ( ͡º ͜ʖ͡º) bardzo ładnie pachnie, jest też estetyczna, co dodatkowo sobie cenię :)
Zestaw do pieczenia z foremkami super sprawa, trzeba będzie w końcu zrobić jakieś ciasteczka, bo dawno nie robiłam, tak więc teraz mam motywację xd ta łopatka jest taka ładna, że szkoda mi jej używać!
Dużo słodyczy, w tym takie, które bardzo lubię, mianowicie te pierniczki ze śliwką, nawet niedawno mojemu mówiłam że ja to lubię właśnie takie pierniki, a nie jakieś norymberskie, gdzie miejsce miał skandaliczny proces ( ͡° ͜ʖ ͡°) żartuję oczywiście xd
Ptaszki będą miały co jeść, wprawdzie nakarmiłam je tuż przed wybraniem się po paczkę, ale na pewno w tym tygodniu trzeba im będzie wsypać, więc zapasik urósł mi jeszcze większy :)
Piwko wypiję wieczorem, bo jeszcze mam w tym dniu sporo do zrobienia, a głowa słaba, więc jedno piwko dla mnie to max xd
No i zabawka i puszeczki dla #kitku, jak widać na załączonym obrazku, od razu wiedziała, co należy do niej (ʘ‿ʘ) w tej chwili jak to piszę to ma szajbę w zabawie tą myszą.
Pięknie dziękuję Ci mój Mikołaju za postaranko i trafione prezenty, życzę Ci wesołych świąt, dużo zdrowia dla Ciebie i Twojej rodziny, oraz szczęścia, spełnienia marzeń i dużo pieniędzy, bo to nieprawda, że szczęścia nie dają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wykopaka #pokapake #pokazkota
źródło: IMG_20231213_120101
Pobierzźródło: IMG_20231213_114044
Pobierzźródło: IMG_20231213_114117
PobierzPilnie potrzebuję link do tego obrazu z kotem. Płacę szczerym 24-karatowym plusem.
źródło: IMG_20231213_114207
Pobierzhttps://ipicasso.pl/malowanie-po-numerach/krzyk-wersja-kot-pc4050676
No właśnie, ja też przecież wspomniałam w opisie że mam auto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ dziękuję!
A tak serio to paka na propsie