Aktywne Wpisy
zackson +8
Co można zrobić samemu (+ szwagier) w mieszkaniu deweloperskim bez żadnego doświadczenia? Nauka przez oglądanie tutoriali na YT xD Na razie tylko malowanie + kładzenie podłogi (panele) przychodzi mi do głowy. Płytki w łazience za duże ryzyko, że będą krzywo. Meble robi stolarz.
#remontujzwykopem #remont #mieszkanie #nieruchomosci
#remontujzwykopem #remont #mieszkanie #nieruchomosci
apeee +72
#przemyslenia #sejm #braun #bekazkonfederacji #polityka
Lewica nie pierwszy raz się kompromituje, to i ta kompromitacja jej nie zaszkodzi.
@klinga: lewica paliła żydowskie świece? Co xD?
Tak samo hipokryzją Lewicy jest ich gadka o równości.
przestań się kompromitować sekciarzu
@Xing77: Ale obecnie mogą być wszystkie symbole - na sali posiedzeń wisi krzyż, na korytarzach Żydzi palą chanukę, a katoliccy posłowie spotykają się na wspólne kolędowanie i łamanie opłatkiem.
@ROCKNROLLLA: Doskonale uargumentowane. Chyba zmieniłem zdanie co do całej sytuacji... :/
Lewicy przeszkadza krzyż jako symbol religijny ale nie przeszkadza jej bronić świec chanukowych, gdzie te również są symbolem religijnym.
Nie wiem czego tu nie rozumieć.
Ja osobiście po tej akcji posadził bym go w sejmie obok Niedzielskiego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tylko dodam od siebie że ten krzyż który wisi na sali obrad jest tam nielegalnie, bez żadnych zasad i pochodzi z niewiadomego źródła. Polecam się wyedukować w tej kwestii.
@Szab: Chyba praktycznie nikt tego nie porównuje. Wymyśliłeś chochoła. Zarzucana jest natomiast lewicy hipokryzja, której fakt istnienia nie ma związku z tym co zrobił Braun i nawet gdyby wysadził te
@BlueTony: Przecież nawet teraz w gorących wisi wpis, gdzie ktoś pisze że Lewica to hipokryci bo chce rozdziału kościoła od państwa, a ma ból d--y tylko dlatego, bo Braun zgasił menorę. Zero wspominania o tym, że Braun dopuścił się haniebnego aktu wandalizmu, atakując przy tym postronne osoby - on tylko zgasił świeczkę. Ale se chochoła wymyśliłem, no no.
@Szab: bo to są dwie zupełnie różne kwestie, czego nadal nie rozumiesz.
Jedna kwestia jest to, że Lewica czepia się brauna o to, że zgasił świeczki, a drugą kwestią jest w jaki sposób to zrobił. Braun był atakowany i za to i za to.